2777
2789
عنوان

بیاین 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست
سلام برای استپ وزن راهکاری دارین؟  لطفا بگین چه مدل خاک وچه اندازه بریرم سرم وزنم بیاد پایین، ...

😂😂الان من بگم لاغرم تا اسی راحت بیاد خودشو خالی کنه😂😂 من یه دوست داشتم همه چیو قاشقی اندازه نیگرفت هر روز نیم قاشق کم میکرد .من که شکمویم😂 دوس دارم بخورم بترکم

وای یبار ی کاربری نوشته بود شوهرم ناتوانی جنسی داره اصلا سال بسال منو یوخ یکی نوشته بود ما که خدا ر ...

وای😂😂

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش یه خانمی تاپیک زده بود که کیا با شوهرشون مشکل دارن بیان یه نفرم اومده بود خدا رو شکر میک ...

خدایی بیاین از حالا هر کودوم از این چُسونه ها دیدیم براشون گزارش بزنیم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
😂😂الان من بگم لاغرم تا اسی راحت بیاد خودشو خالی کنه😂😂 من یه دوست داشتم مهمه چیو قاشقی اندازه نیگ ...

لاغر نبینم فقط تو این تاپیک😑😡😑😡😂

خدایی بیاین از حالا هر کودوم از این چُسونه ها دیدیم براشون گزارش بزنیم

تازه بعدشم تاپیک زد علیه اونا گفت چرا حسودین نمیتونین خوشبختیه دیگران رو ببینین اینجا همش باید نالید   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
تازه بعدشم تاپیک زد علیه اونا گفت چرا حسودین نمیتونین خوشبختیه دیگران رو ببینین اینجا همش باید نالید ...

وای باید من میبودم یه کاربری حرومش میکردم عوضش دلم خنک میشد😡😂😂😂

وای باید من میبودم یه کاربری حرومش میکردم عوضش دلم خنک میشد😡😂😂😂

کاش بودی😂

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.