2777
2789
عنوان

بیاین 😂

137 بازدید | 25 پست

بچه ها یچیزی بگم براتون

تابحال چندین بار پیش اومده تو تاپیکایی که استارترشون چاقه و میخواد لاغر شه و تاپیک زده راهنمایی خواسته یه کاربری هست میاد میگه من لاغرم و خوش اندام و همه میگن 10 سال جوونتر از سنتی با یه ایموجی اینجوری 😊 طوری... 

خو الان این چ قوانینی هست ک تو نی نی سایت گذاشتن ک دست و پای منو بسته آدم نمیتونه دو کلوم فحش بده اه 😑😂

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکسش هم هست

وقتی میگن لاغریم چکار کنیم چاق بشیم میگن خوشبحالت و.... 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

من کلا از اینا بدم میاد

مخصوصا اونایی که خدارو هم وسط تاپیک شکر میکنن

خب لامصب اد باید جلوی استارتر بینوا این کارو کنی 

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
من کلا از اینا بدم میاد مخصوصا اونایی که خدارو هم وسط تاپیک شکر میکنن خب لامصب اد باید جلوی استارت ...

وای یبار ی کاربری نوشته بود شوهرم ناتوانی جنسی داره اصلا سال بسال منو یوخ

یکی نوشته بود ما که خدا رو شکر هر روز هفته داریم 🤗

کم مونده بود بنویسه الانم دارم از زیرش پیام میدم🤮😑

چند روز پیش یه خانمی تاپیک زده بود که کیا با شوهرشون مشکل دارن بیان یه نفرم اومده بود خدا رو شکر میکرد که شوهرش خیلی خوب و آقاست.   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
سلام برای استپ وزن راهکاری دارین؟  لطفا بگین چه مدل خاک وچه اندازه بریرم سرم وزنم بیاد پایین، ...

رژیم سوئدی بگیر خدااااست