2777
2789
عنوان

کیک وخامه قنادی

173 بازدید | 17 پست

سلام خانوما..

چیکارکنم کیک خوب پف کنه..برای تزئین میخوام..

بعدخامه قنادی وبگیرم میتونم بذارم فریزر چند روز بعدازش استفاده کنم؟اگه یه دستو خوب برای پخت کیک دارین بگین ممنون میشم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ی بارخامه کشی کردم زود آب شد خوب در نیومد ولی میگن با پودر ژلاتین یا شیرخشک خامه محکتر میشه 

از اینستا استفاده کن 

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                

برا پفش هم،بکینگ پودر زیاد اما باندازه بزن،سفیده رو که جدا زدی،مرحله اخر که میخوای اضافه کنی،مرحله به نرحله اضافه کن و زیاد هم نزنش،و ته ظرف حتما کاغذ روغنی بزار،قالبت پهن نباشه،گود باشه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

چهارتاتخم مرغ زرده سفیده جداکن سفیده روانقدبزن تاپف کنه بزارکنار.حالازرده  وباوانیل وچهارقاشق شکرحدودده دقیقه بزن سفیده روبریزداخلش خیلی آروم هم بزن بعدچهارقاشق اردوبابگینگ پودرالک کن بریزداخل خیلی آروم هم بزن .بریزداخل قالب که کفش کاغذروغنی انداختی من قالبم۱۷سانتیه خیلی خوب میشه

قبل استفاده از خامه،حتما باهمزن هم بزن تا فرم بگیره

من قبلا خودم خواستم باخامه صبحانه خامه فرم گرفته درست کنم نشدخیلی بد شد..اینجا خوندم که خامه قنادی خوبه..واقعا خوبه؟فرم میگیره؟؟