2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام من استفاده کردم در طول درمان اصلا راضی نبودم ولی الان راضی ام سفید شدم یکم و من جوش و لک ن اشتم ...

ینی طول کشید تا جواب بده؟فقط واسه سفیدی ایتفاده میکنن؟؟

خواهرشوهرم خیلی سیاه بوددائم کرم دستش بودالان انقدسفیدشده جاریمم مادرزادکل صورتش کک ومک قهوه ای بودپ ...

وای اگه اینجوری باشه ک خییلی خوبه..دقیقا متم میترسم بخرم

برا  من هر شب استفاده میکردم یک ماهه تموم شد و بعد یکماه سفید شدم و کلا پوست اندازی میکنه

واسه جوش هم خوبه؟ من جوشهای ریز و چرکی دارم واسه منم جواب میده؟ 

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
اصلا جوش رو نمیبره که فقط یک لایه صورت رو پوست اندای میکنه شاید اگه جای جوش داشته باشی ببره خود جوش ...

مرسی عزیزم😘

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴