2777
2789
عنوان

ایمپلنت دندان

633 بازدید | 7 پست

سلام 

من 5 دندون بالا جلوی دهنم کج و معوجن 

قبلا لمینت کردم ولی هم تکه تکه پریدن هم دندونام پوسیدن زیر اینا

میخوام بکشمشون ایمپلنت کنم

کسی تجربه ای داشته راهنمایی کنه؟ ممنونم

قیمتا و کیفیت و....

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه کسانی کاندید عمل پیوند لثه هستند؟

لثه ها نوعی بافت هستند که روی ریشه دندان را پوشانده و اطراف دندان ها را احاطه کرده اند. به طور معمول بین دندان و لثه، خطی موسوم به خط لثه قرار دارد. زمانی که این خط بالاتر از حد معمول باشد، میگویند که لثه تحلیل رفته ، پسروی کرده یا بالا رفته است. از آنجایی که تحلیل رفتن لثه به مرور زمان و کم کم اتفاق می افتد، بسیاری از افراد متوجه آن نمیشوند، تا زمانی که آسیب جدی به لثه و دندانشان وارد شود. تحلیل لثه میتواند به مرور زمان باعث ظاهر شدن ریشه دندان، لق شدن و حتی باعث افتادن آن شود. هرچند که در برخی موارد عمل جراحی پیوند لثه به منظور زیبایی و برای اصلاح لبخند لثه ای استفاده میشود، اما در اغلب موارد این عمل جراحی به دلیل پیشگیری یا درمان لثه تحلیل رفته انجام داده میشود.

پیوند لثه چیست

پیوند لثه چگونه انجام میشود؟

بر اساس شدت آسیب وارده به بیمار، میزان تحلیل رفتن لثه و همچنین نیازهای شخصی او میتوانیم با چند روش مختلف اقدام به درمان لثه تحلیل رفته و پیوند لثه کنیم. برای اینکه بفهمید جهت انجام عمل شما چه روشی بکار گرفته میشود، باید حتما به یک متخصص پریودنتیست یا جراح لثه مراجعه کنید. او پس از ارزیابی اولیه به شما نوع عمل را پیشنهاد میدهد.

یکی از نگرانی های بیمارانی که تحت عمل پیوند لثه قرار میگرند تجربه درد حین عمل است. آن ها مکررا از پریودنتیست سوال میپرسند که آیا پیوند لثه درد دارد یا نه؟ خوشبختانه چون متخصص پریودنتیست قبل از شروع عمل از بیحسی موضعی روی ناحیه مد نظر استفاده میکند شما هیچ دردی را تجربه نخواهید کرد. همچنین بسته به نوع روش، بخشی ار لثه تحلیل رفته بالا کشیده میشود، تا دسترسی برای تمیز کردن ریشه دندان و اطراف آن فضای کافی در اختیار داشته باشیم.

بهترین جراح فک

دوره نقاهت جراحی لثه تحلیل رفته یا عمل پیوند لثه

برای اینکه خیلی زود بهبود پیدا کنید به نکات زیر توجه کنید:

تا مدتی بعد از عمل پیوند لثه به منظور درمان تحلیل لثه از مسواک زدن یا کشیدن نخ دندان در اطراف محل پیوند لثه خودداری کنید

با استفاده از دهانشویه های آنتی باکتریال، مانع از تشکیل پلاک در اطراف موضع عمل شوید

برای کاهش خطر عفونت، آنتی بیوتیک مصرف کنید

از ورزش شدید اجتناب کنید

از خوردن غذاهای سفت و سخت و کلا هر غذایی که به سختی جویده شود خوداری کنید

در عوض غذاهای نرم و خنک میل کنید

سیگار نکشید

متخصص جراحی فک و صورت

چه کسانی کاندید عمل پیوند لثه هستند؟ لثه ها نوعی بافت هستند که روی ریشه دندان را پوشانده و اطرا ...

سلام ببخشید ‌شما دکتر مرتضی موسی زاده هستید؟ 

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

اره عزیزم من انجام دادم 

البته من مشکل تحلیل لثه داشتم دندونام افتاده بودن 

پیش دکتر محمد نجفی ایمپلنت انجام دادم خیلی راضی ام هم از نتیجه جراحیم هم هزینش هم اینکه اصلا مشکلی برام پیش نیومد و مشکل لثمم حل شد 

واقعا خدا خیرشون بده خیلی دکتر خوبین 

سلام عزیزم 

من ایمپلنت کردم ولی تجربه تو رو نداشتم

جایی که رفتم برای ایمپلنت، سایت دارن داخل سایتشون ویدئو های آموزشی درباره ایمپلنت دندان میذارن لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه سر بزن به احتمال زیاد جواب سوالت رو میگیری

https://arefclinic.ir/category/blog/implant/