2777
2789

بدم میاد

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب اکسپلور اینستاشو چک میکردم متوجه شدم اعصابم خورده

کلا اینستا چیز جالبی نیس 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
یعنی برات مهم نیس شوهرت این کلیپا رقص خانوما رو ببینه ؟؟

ن عزیزم چرا باید برام مهم باشه؟؟ من خودمم این چیزا رو میبینم چرا باید گیر الکی بهش بدم ؟ یابخام محدودش کنم ؟؟ زندگی زناشویی یعنی محبت عشق توجه و.. ن بحث ودعوا گیزا الکی ک بخام ب اون بدم ک چرا حالا ی رقص ونگاه میکنی خب نگاه کنه مگه چیه 

ن عزیزم چرا باید برام مهم باشه؟؟ من خودمم این چیزا رو میبینم چرا باید گیر الکی بهش بدم ؟ یابخام محدو ...

ولی دید من فرق میکنه ، منم محدودش نکردم ولی وقتی اکسپلورر اینستاش پر از رقص دخترا باشه برام مهم میشه با شناختی که ازش دارم باید دنبال دلیلش باشم .

بعدش آخه یه رقص و یه کلیپ نیس اینستا پر از این کلیپا هستش برام مهم شد ببینم چرا همه ی اکسپلوررش پره این کلیپاست یعنی فقط داره اینا رو نگا میکنه .🤯🤯🤯🤯

ولی دید من فرق میکنه ، منم محدودش نکردم ولی وقتی اکسپلورر اینستاش پر از رقص دخترا باشه برام مهم میشه ...

اگ واقعا اذیتتون میکنه باارامش ازش دلیلشو بخاه گلم ن ب دعوا وخشونت یالجبازی