2777
2789
عنوان

یلدایی عروس

207 بازدید | 11 پست

خانوما اگه داماد دوران عقد برا عروس یلدایی ببره. بعد عروسی که خانواده عروس یلدایی رو برمی گردونن باید به غیر از آجیل و میوه برای داماد چیزی بذارن هدیه؟

جان😕

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه یلدایی رو برمیگردونن اصن؟ هر کی یع رسمی داره بعضی واسه دامادم کادو میگیرن ولی ما رسم نداریم اکثرا رسم ندارن تو بعضی شهرا هست ک کادو میگیرن واسه داماد

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
مگه یلدایی رو برمیگردونن اصن؟ هر کی یع رسمی داره بعضی واسه دامادم کادو میگیرن ولی ما رسم نداریم اکثر ...

منظورش ظرفاش 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
مگه یلدایی رو برمیگردونن اصن؟ هر کی یع رسمی داره بعضی واسه دامادم کادو میگیرن ولی ما رسم نداریم اکثر ...

بعد عروسی خانواده عروس آجیل و میوه میدن خونه عروس و داماد سال اول

برای داماد هم هدیه میخرن یه بلوز شلوار بگیری بد نیس

واسه خواهرم چون لباس یلدایی زیاد اورده بودن اونم چن دودست لباس کاپشن کفش خرید البته با پول خودش .بعد همون شب گذاشتن تو سفره عکس گرفتن بعد بردن با خودشون .واسشون اجیل کیک میوه شیرینی هم گذاشتیم ببرن

بعد عروسی خانواده عروس آجیل و میوه میدن خونه عروس و داماد سال اول

اها بعد عروسی را میگی

اره مامان من واسم میوه فرستاد 

ما هم رفتیم خونه مادرشوهر اونا چیزی ندادن