2789
عنوان

ادامه تحصیل

435 بازدید | 60 پست

کسی میدونه شرایط درس خوندن تو مدرسه بزرگسالان چطوریه ؟وبرای  تغییر رشته باید کجا بریم چجوریه چکار کنیم ؟؟؟؟اول دبیرستان رشته حسابداری بزور فرستادنم ول کردم دوس نداشتم .حالا اگ شرایط مدرسه بزرگسالان خوب باشه احتمالا بخونم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
درسو بیخیال شو دیره برو ی حرفه یاد بگیر هنرمندشو

عزیزم هنوز ۲۰ سالمه بخدا 🤪🤪🤪🤪

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسو بیخیال شو دیره برو ی حرفه یاد بگیر هنرمندشو

میخوام رشتمو عوض کنم برم تجربی ماما بشم 🤣🤣🤣

عزیزم هنوز ۲۰ سالمه بخدا 🤪🤪🤪🤪

۵۰سالتم بود دیر نبود 

چ فرقی داره هنرم اموزش داره باید وقت بزاری 

برو دنبالت علاقت

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
۵۰سالتم بود دیر نبود  چ فرقی داره هنرم اموزش داره باید وقت بزاری  برو دنبالت علاقت

بغیر ازدرس ..فقط به ارایشگری فکر میکنم که شوهرم متاسفانه مخالفه

بزرگسال فقط برای امتحان ها میرید مگه اینکه یه درس تخصصی باشه و کلاس براش بزارند 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
عووووو خیلی سختها پیررررر میشییییی

سخت که سخته ..فکنم باید سال اخر راهنمایی روهم دوباره بخونم برا تعیین رشته نه ؟؟؟

بزرگسال فقط برای امتحان ها میرید مگه اینکه یه درس تخصصی باشه و کلاس براش بزارند

عزیزم برا تغییر رشته اطلاعی ندارین ؟

شوهرم میگه برو درس طب سنتی یاد بگیر ..خوبه بنظرتون ؟؟ولی خب مشکل اینه من زیاد به این طب اعتقاد ندارم البته چون تجربشو نداشتم 

عزیزم برا تغییر رشته اطلاعی ندارین ؟

مهم نیست عوضش میکنن براتون توی اموزش و پرورش وباید سال اولو دومو سوم بیرستانو بخونید دیپلم تجربی میدن

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏