2821
2789
عنوان

لوزه ی پسرم

31 بازدید | 5 پست

پسرم سه سالشه، از تابستون متوجه شدم شبا خروپف میکنه۰۰و دماغش انگار کیپ۰۰ولی روزا خوب بود ۰۰گلوش نگاه کردم ۰۰لوزه هاش بزرگ بود۰۰بردمش دکتر، گفت چیز خطرناکی نیست و تا پنج شیش سالگی ش خوب میشه۰۰یه آنتی بیوتیک نوشت و یه شربت حساسیت۰۰۰یه دوره مصرف کرد و خروپف ش خوب شد۰۰

ولی سایز لوزه تغییری نکرد۰۰

الان بازم شبا وقت خواب اذیت میشه ۰۰کسی تجربه ای داشته؟؟ ک بچه ش اینطور بوده

پسر منم همینطوره خر و مف و کیپ شدن گوشو بینی

عکس ام انداختم خوب بود

گفتن بخاطر الرژیه 

بزرگتر بشه بهتر میشه تا ۶سالگی باید صبر کرد 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
پسر منم همینطوره خر و مف و کیپ شدن گوشو بینی عکس ام انداختم خوب بود گفتن بخاطر الرژیه  بزرگت ...

لوزه ش بزرگ هست؟؟؟ پسر من لوزه ش بزرگ۰۰

و من میترسم احتیاج به عمل داشته باشه و من جدی نمیگیرم۰۰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لوزه ش بزرگ هست؟؟؟ پسر من لوزه ش بزرگ۰۰ و من میترسم احتیاج به عمل داشته باشه و من جدی نمیگیرم۰۰

استارتر یه بار وقتی مریض بود عکس انداختم که بزرگ بود و دکتر گفت الان نمیشه تشخیص داد باید خوب بشه بعد ۱۵ روز عکس انداخت

بعدش که عکس انداختم گفتن سایزش مناسبه

ولی شما دکتر گوش و حلق و بینی ببر 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
آره ۰۰فکر کنم ببرم پیش متخصص گوش و حلق بهتر۰۰ ممنون ک جواب دادید۰

خواهش میکنم

اتفاقا تا زمانی که سنش کمتره اگر لوزه اش بزرگ باشه عمل کنه خیلی بهتره

کدوم شهری؟