2821
2789
عنوان

بلوغ زودرس

4055 بازدید | 32 پست

دخترم ۵ سالشه سینه هاش کمی بزرگ شده دکتر بردم ازمایش وسونو وعکس داد عکسش سن استخونیش ۴ ساله سونو هم امروز انجام دادم گفت مشکلی نداره تو ازمایش هورمون بلوغ دیده شد شنبه دوباره باید ببرم دکتر کسی اطلاعاتی داره چرا هورمون بالاست بنظرتون امپول میدن غیر از امپول چجوری میشه جلوشو گرفت چون خیلی نگرانم تاپیک زدم اگه بدونید راهنمایی کنید ممنون میشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه چی ولی خیلی اهل فست وفود اینا نبودیم والا مذهبی هستیم هیچی ندیده خودمم ۱۱ سالگی شدم

بعضیا هر مون دارن دگ مثل مرغ ...

ولی نشنیدم هرمونش زنانست ک رو سینه تاثیر بزاره  فک کنم مردانست ک مو زاعد میاره

نگفتن از چیه؟

تپله؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
تووچه سنی؟ چکار کرد قدش کوتاه نشد

از سه سالگی ، بردن دکتر،نه ربطی ندارع عزیزم ، قد تا ۲۰ سالگی افزایش پیدا می‌کنه طبق چیزی که توی علم پزشکی ما خوندیم ، حتی پریودم جلو رشد قد رو نمیگیره ، ضمن اینکه بعضیا ارثی قد کوتاه و بلندن ، حتی یکی از آشناها ۹ سالگی پریود شد قدش زیاد تر شد ، اما چون ارثی کوتاه قدن ، طبیعیه ک قدش زیاد بلند نشه دیگه، برای اینم ک بعضیا بلوغ زودرس دارن ب شرایط خونواده و محیط مثلا دوستان هم تاثیر دارن ولی اینکه بچه سه ساله یا چارسالع اینطوری بشه با دارو هورموناش تنظیم میشن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792