2777
2789
بسلامتی عزیزم،اره غربالگری اول میرم،ن خداروشکر هیچی ندارم

خب پس به سلامتی گلم نی نی حالش خوبه قبلش چیز شیرین بخور نی نی تو مانیتور تکون بخوره کیف بکنی براش

همه کسم دخترم❤
مبارک باشه عزیزم کی موعدت بوده؟گلم اوایل بارداری درد شکم طبیعیه منم درد شکم داشتم

مرسی عزیزم 28 موعودم بود 

ولی منتظرم جواب آزمایش بیاد از بی بی چک میترسم چون بعضیا گفتن بی بی چک درست نیس 

بنظر شما خط c یه کوچولو کمرنگتر از خط Tباشه اشتباهه

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله اگه تهوع نداشتیه باشی خیلی خوبه  ینی تا هفت ماهگی خیلی عادی زندگیتو میکنی من الان رفتم تو ...

اخی عزیزم😂شوهرم همش میگه چ نی نی خوبیه اصلا اذیتت نمیکنه😂

من از الان انقد به پهلو خوابیدم پهلوم درد میکنه؟بعد شکم سفت میشه؟

اره اون پهلو درد طببعیه.البته اگه وحشتناک نیست و مطمئنی کلیه ت نیست 

من پای راستم سر شده ازبس روش خوابیدم 

شکم هم بله کاملا سفت میشه

خدایاشکرت
مرسی عزیزم 28 موعودم بود  ولی منتظرم جواب آزمایش بیاد از بی بی چک میترسم چون بعضیا گفتن بی بی ...

به نظرم دیگ دوتا بی بی چک اشتباه نمیگه مثبته فک کنم.جواب آزمایشت اومد دکترتو انتخاب کن و اسیدفولیک رو هم شروع کن برا تشکیل قلب عالیه

همه کسم دخترم❤
من از الان انقد به پهلو خوابیدم پهلوم درد میکنه؟بعد شکم سفت میشه؟

شما الان دل درد دارین یا نه؟من حتی دل دردم ندارم همش فک میکنم تو بارداری باید دل درد داشته باشی😢

اره اون پهلو درد طببعیه.البته اگه وحشتناک نیست و مطمئنی کلیه ت نیست  من پای راستم سر شده ازبس ...

من شکمم سفت شده فک کردم غیر طبیعیه.نه کلیه ام نیستش چون همش رو پهلو میخوابم مال اونه.بعد زیر شکمت هم تیر میکشه؟

همه کسم دخترم❤
به نظرم دیگ دوتا بی بی چک اشتباه نمیگه مثبته فک کنم.جواب آزمایشت اومد دکترتو انتخاب کن و اسیدفولیک ر ...

مرسی عزیزم خداکنه مثبت باشه توکل به خدا مثبت شد حتمن میرم دکتر

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
شما الان دل درد دارین یا نه؟من حتی دل دردم ندارم همش فک میکنم تو بارداری باید دل درد داشته باشی😢

اوایل دل درد داری دیگ نه.من زیر شکمم فقط بعضی وقتا تیر میکشه.آزمایش ادرار هم دادم برا عفونت اما نداشتم فک کنم طبیعی باشه

همه کسم دخترم❤
خب پس به سلامتی گلم نی نی حالش خوبه قبلش چیز شیرین بخور نی نی تو مانیتور تکون بخوره کیف بکنی براش

ای جان یعنی تکون خوردنشو تو مانیتور میبینم😍وای دل تو دلم نیست تکون خوردنشو ببینم،سونو شکمیه؟باید اب هم بخورم یا نه؟

ای جان یعنی تکون خوردنشو تو مانیتور میبینم😍وای دل تو دلم نیست تکون خوردنشو ببینم،سونو شکمیه؟باید اب ...

عاره عزیزم سونو شکمی.نه دیه نی نی چون بزرگ شده دیگ لازم به خوردن آب نیس مثانه باید خالی باشه

همه کسم دخترم❤