2821
2789
حالا بعد تکون خوردنشون باز تا یکم کم کار میشن باز استرس من دیشب از استرس با گریه خوابم برد ولی الان ...

مادر بودن چقد سخته همش استرس داره😭من ک تا نرم سونو خیالم راحت نمیشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هیچ علامتی نداشتم ، ۸ هفته ام بود به خونریزی افتادم و امروز سقط کزدم خیلی ناراحتم و گریه میکنم ،ب ...

اخی عزیزم 😢خدا ب دات صبر برده انشالله ب زودی زود دوباره باردار شدی،قلبش تشکیل شده بود؟

99درصد درسته

من دیروز و امروز بی بی گذاشتم مثبت شد 

حالا نمیدونم بهش اعتماد کنم یا نه خیلی استرس دارم 

شما درد شکم هم داشتین گاهی نافمم درد میگیره میترسم انقد که تو سایت خوندم خارج رحمی میگم این درد نکنه از اون باشه خیلی میترسم

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
امیدوارم خیلی میترسم😢

مامانا همینطورین خود منم نگرانش میشم ولی اگه خونریزی یا چیزی نداری همه چی اوکیه.منم هفته بعد میرم آنومالی فک کنم تو میری غربالگری اول

همه کسم دخترم❤
نه اصلا هیچی ندارم حتی حالت تهوعم ندارم نمیفهمم مگه میشه زن باردار بدون علایم

بله اگه تهوع نداشتیه باشی خیلی خوبه 

ینی تا هفت ماهگی خیلی عادی زندگیتو میکنی

من الان رفتم تو ۷ سسنگین شدم و حمل و نقلم خیلی سخت شده😅

خدایاشکرت
من دیروز و امروز بی بی گذاشتم مثبت شد  حالا نمیدونم بهش اعتماد کنم یا نه خیلی استرس دارم  ...

مبارک باشه عزیزم کی موعدت بوده؟گلم اوایل بارداری درد شکم طبیعیه منم درد شکم داشتم

همه کسم دخترم❤
بله اگه تهوع نداشتیه باشی خیلی خوبه  ینی تا هفت ماهگی خیلی عادی زندگیتو میکنی من الان رفتم تو ...

من از الان انقد به پهلو خوابیدم پهلوم درد میکنه؟بعد شکم سفت میشه؟

همه کسم دخترم❤
مامانا همینطورین خود منم نگرانش میشم ولی اگه خونریزی یا چیزی نداری همه چی اوکیه.منم هفته بعد میرم آن ...

بسلامتی عزیزم،اره غربالگری اول میرم،ن خداروشکر هیچی ندارم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش