2789
عنوان

عقد موقت

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 107 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی اشتباه کردی یعنی خیلیا به مادرت بگو یا تمومش کن ببین این ازت استفاده میکنه اخرشم ولت میکنه و دستتم به هیج جا بند نیست طدف وکیله هزارتا راه میشناسه . خیلی بچگانه رفتار کردی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

دوستان یکی از نزدیکان منم تو عقد طلاق گرفت باکره بود ولی با پول دادن به وکیل اسم شوهر اولشو پاک کرد و طلاق گرفت دوباره هم ازدواج کرد

حتی خودش اصلا پاشو دادگاه نذاشت

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
اون۳۷سالشه صیغه یکساله 

ببين دختر خوب اشتباه كردي،الانم مفت افتادي دستش،يه صيغه نامه هم داري به خواسته هاش تن ندي فردا تهديدت ميكنه نشون بابات ميده نميدونم بخواي ازدواج كني نشون همسرت ميده ميگه اين صيغه من بوده

خيلي بي فكري كردي

قبلش نميتونستي از ٤ نفر بپرسي بعد خودتو بندازي تو چاه

دوستت كه مشخصه فقط ميگه پول بگير ازش كه قشنگ معلومه  ميدونه عاقبتت چيه،خودتم كه بعيد ميدونم از سن ده سالگي به اين ور قدرت تشخيص داشته باشي

خودتو انداختي تو چاه ،از اين راه برگرد اخرش فقط تباهيه 

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛
به نظرم کارش زیاد نیست سرش به زنو زندگیش گرمه

منم فک کنم هنوز زن داره و طلاق نگرفته اینم دم دستی نگه داشته

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
گفت نمیخوام شرعی و قانونی مشکلی پیش بیاد خودش وکیله 

دفترچه ای هستین ؟ بعد یه سوال ببخشید اگه بعدا نخواستی مشکلی پیش نمیاد جدا شدین با یکی دیگه ازدواج کنی بفهمه صیغه بودی البته من نمیدونم ایا ثبت میشه اینحور ازدواج ها یا نه ولی میگم که حواست باشه پرس و جو کن

همین دو سه ماه پیش یه دختری اینجا پست گذاشت که با یه نفر که دوسش داشته صیغه کرده بعد که همه فهمیدن پ ...

صیغه کردن بی ابروی نیست😔😔😔😔اونم یه جور محرمیت که فقط دائم نیست بچه به وجود آمده هم حلاله

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
صیغه کردن بی ابروی نیست😔😔😔😔اونم یه جور محرمیت که فقط دائم نیست بچه به وجود آمده هم حلاله

نسل قبل از ما این فکر رو نمیکنن.حتی پسری ک ول میکنه می ره ادعای زرنگیش شده فکر نکرده پیش خودش ک زنش بود ن غریبه

دوستان یکی از نزدیکان منم تو عقد طلاق گرفت باکره بود ولی با پول دادن به وکیل اسم شوهر اولشو پاک کرد ...

باکره باشی راحت میتونی اسم طرفو پاک کنی اصلا نیاز به پول دادن به وکیلم نیست

نه اصلا بی ابرویی نیست مشکلی نداره اکثرا منظورشون اینه سواستفاده نکنه از اسی