2789
عنوان

عقد موقت

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 107 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفت نمیخوام شرعی و قانونی مشکلی پیش بیاد خودش وکیله 

اخ اخ اخ،تو عجب دامي افتادي

ماشينو طلا چرا ازش بخواي؟؟؟مگه هر زن هر جايي هستي كه بخواي يه چيزي ازش بكني براي روزي كه ولت كرد؟؟؟چكار داري كي خونش اماده ميشه مگه ميخواي بري بعلش بخوابي؟؟؟

اصلا كدوم محضر بي صاحابي بوده كه دخترو بدون اجازه پدرش عقد كرده؟؟؟(ميدونم اما گفتي شناسنامت سفيده پس حضور پدرت الزامي بوده)

به جاي اين گيرا خودتو دور بگير ازش كه سوء استفاده جنسي  ازت نكنه و ولت كنه،وكيلم كه هست فردا ولت ميكنه ميگه صيغم بود نميخوامش هيچ چي هم تو دستت نيست

ساده گيرت اورده بيچاره

بگو بياد خاستگاريت اگه ميخوادت كه نميخواد👌

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛

چقدر همه چیز مفت شده!!!!!😑😑😑😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
الان دو حالت داره یا عقد موقت شدی واسه اشنایی که بعدش ازدواج دائم کنی یا .... که دومی انشالله نیس ...

دومیه !!!!😑😑😑😑😑😑😑

ما اصلا حتی برای آشنایی هم عقد موقت نمیشیم 

بد میدونیم دختر صیغه بشه

پدرم اجازه  نمیداد حتی کسی حرفشو بزنه 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
نه 

اگه باکره نبستی چطور اسم همسر اولتو پاک کردی از شناسنامه پس؟؟؟؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اون۳۷سالشه صیغه یکساله 

چیه این صیغه افتاده روی زبون بعضی از مردم

بابا یه ذره اصالت خودتون رو حفظ کنید تا چهار تا آخوند یه چیزو تبلیغ میکنن سریع انجام میدین .  بهش میگفتی من خانواده دارم   اگه منو میخوای بیا خاستگاری  فوقش زیر نظر پدر و مادرم یه مدت با هم رفت و آمد میکنیم اگه نخواستی همه چی تموم میشه ...

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈