خانوما واقعا ممنون ک اینقد ناراحت شدید و فحشم دادید و خیلی هاتونم واسه دخترم غصه خوردید من این تایپکو واسه مادرایی ک میگفتن بچمو محکم ژدم و عذاب وجدان دارم زدم دخترم همه زندگیمه من عاشقشم و اصلااااااا نمیزنمش امروز بخاطر این ک اصلا غذا نمیخوره این کارو کردم چون واقعا دیوونه میشم از غذا نخوردنش ولی بازم میگم نزدمش پشتت ب من بود اصلا نمیدید ک دستمو میبرم بالا فقط در حد ناز کردن باسنش دستمو میمالیدم بهش
دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨