2777
2789
هیچ کی رو بد ویار تر از خودم ندیدم  منم تو بارداري میگفتم عجب غلطی کردم ولی الان جونمو هم برای ...

من حالم خیلیییی بدهههه 😭خداکنه خوببشم

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توبارداری پشیمون شدی😐من سر زایمان میگفتم نمیخوااامش😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫
من حالم خیلیییی بدهههه 😭خداکنه خوببشم

می گذره گلم

منم خیلی حالم بهم می خورد همش حس می کردم خونمون بوی یخچال می ده همه جا بوی یخچال می داد آخه چرااااا؟؟؟؟؟

کسی بوده به بوی یخچال ویار بگیره در یخچال رو که باز می کردم یا باید نفسم رو حبس می کردم یا یادم می رفت حالم بهم می خورد

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد
می گذره گلم منم خیلی حالم بهم می خورد همش حس می کردم خونمون بوی یخچال می ده همه جا بوی یخچال می داد ...

وااااااي بخدا منم حالم از بري يخچال بهم ميخورد،

يچيزي ميخواستم نفسمو حبس ميكردم

حال بهم زن بود

اگه از خدا پروا كني،ميتوني پر،وا كني  
وااااااي بخدا منم حالم از بري يخچال بهم ميخورد، يچيزي ميخواستم نفسمو حبس ميكردم حال بهم زن بود

بوی شوینده ها هم بود 😥😥😥

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد
وااااااي بخدا منم حالم از بري يخچال بهم ميخورد، يچيزي ميخواستم نفسمو حبس ميكردم حال بهم زن بود

من ازاتاق پتویخچال ضرف،شورر وهمه چی بدم میااااد😭خداکنه خوببشم دارم عذاب میشم هرچی میخورم بالامیارم نمیتونم اشپزی کنم ضرف بشورم اایی خداا😭

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

من ازاتاق پتویخچال ضرف،شورر وهمه چی بدم میااااد😭خداکنه خوببشم دارم عذاب میشم هرچی میخورم بالامیارم ...

منم انقد ويار وحشتناك داشتم ك حد نداشت،حتي دوماه خونريزي داشتم 

اما الان حاظرم ده برابرشو تحمل كنم و خنده هاي پسرمو هي ببينم فقط

قربونش برم الهي

اگه از خدا پروا كني،ميتوني پر،وا كني