2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 109 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روی چندبار باید بخونیم؟

از دیروز شروع کردیم شما اگر میخواید بخونید امروز رو ۱۶ بار بخونید به جبران دیروز و از فردا روزی ۸ بار و اگر خواستید بخونید بهم خبر بدید ک شمارو‌هم اضافه کنم

از دیروز شروع کردیم و همین جا اعلام میکنیم

اوکی عزیزم ما سهم دیروز و امروز رو میخونم حتی اعلان هم نکنم تاریخ میزارم تا 40 روز میخونم خیلی مشکلات مالی و خانوادگی داریم و پدرم مریضه لطفا دعاش کنید   

اوکی عزیزم ما سهم دیروز و امروز رو میخونم حتی اعلان هم نکنم تاریخ میزارم تا 40 روز میخونم خیلی مشکلا ...

ان شاء الله به لطف حضرت علی تمام مشکلاتت برطرف بشه عزیزم تا چهل روز نیست به تعداد اعضای تاپیکه 

ممنون گلم....چند نفریم

۷ نفر الان تو لیستن یعنی شنبه اخرین روزه اگر هر روزه ب تاپیک سر میزنی حداقل شنبه ی سر بزن که مطمئن بشی تموم شده چون اگر کسی بخواد شرکت کنه نمیشه نه گفت بهش

سلام به همه عزیزان 

من ۸ مرتبه خوندم امیدوارم همگی حاجت روا بشیم برای منم خیلی دعا کنید فردا میخوام برم آزمایش دعا کنید مشکلی نداشته باشه ممنونم 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

من ۸ بار امروز رو هم خوندم...انشالله خدا خودش به هممون کمک کنه و ارامش رو به زندگی هامون بیاره 

عزیزم امروز نوبت شماست...من ۸بار خوندم...ان شاالله ب حق حضرت فاطمه(س)حاجت روا و عاقبت بخیر بشین...منو از دعای خیرتون محروم نکنید 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!