2777
2789
عنوان

بیاید ایده بدید 🙂

171 بازدید | 19 پست

فردا از صبح خواهرم میاد خونم (اولین باره)بعداز ۳ سال عروسیم بنابر دلایلی رفت وامد نداشتیم ..

حالا بنظرتون غذا اینا چی درست کنم؟

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍

سبزی خوردن حتما بذار😁زرشک پلو با مرغ ته چین مرغ یا خورشتی 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

غذای مورد علاقشو 

دسر و سوپ هم درست کن بفهمه مهمه برات

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا سبزی ؟😃

هم خیلی خوشمزس هم رنگ به سفره میده 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
بنظرت پاناکوتا و ژله خوبه ؟سالادم کاهو و ماکارونی؟

اره عالیه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
باشه😋

🌹😊