2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 103 پست
مرتضی عکسمو داره ؟ از کجا گیر اورده ؟کدوم عکسم؟

اره داره توی گوشیش هست عکس مربوط به تولد خولهرت میاد تو ذهنم یا اگه برادر داری برادرت

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونی بگی لباسام چه رنگی بود ؟شمارمو داره چکم میکنه ؟چی سیو کرده ؟

آبی اره چک میکنه رنگ لباسمت تیره حالا آبی یا مشکی اینا چی سیو کرده ها دیگه نمیدونم😐😂😓

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
آبی اره چک میکنه رنگ لباسمت تیره حالا آبی یا مشکی اینا چی سیو کرده ها دیگه نمیدونم😐😂😓

میشه بگی درمورد من چی حس میکنی؟ اینکه ازدواجم کی اتفاق میوفته وباکی رو هم میشه بگی؟ ممنون❤️

😂😂مرسی عزیزم خییلی ممنونم گلی

خواهش😂💖

کیی براش عکس و شماره مو فرستاده ؟ابجیش ؟

اره ولی شک دارم

میشه بگی درمورد من چی حس میکنی؟ اینکه ازدواجم کی اتفاق میوفته وباکی رو هم میشه بگی؟ ممنون❤️

خیلی مهربونی و گاهی اوقات ازت سواستفاده میکنن ازدواجتم تا ۲ سال دیگه سر و.سامون میگیری سنت کم حس میکنم و با کسی که واقعا دوسش دای ازدواج میکنی

خیلی مهربونی و گاهی اوقات ازت سواستفاده میکنن ازدواجتم تا ۲ سال دیگه سر و.سامون میگیری سنت کم حس میک ...

درسته همش😔❤️

حس میکنی امسال اتفاقی بیوفته؟ یعنی بعد دوسال دیگه یا تادوسال دیگه؟ 

درسته همش😔❤️ حس میکنی امسال اتفاقی بیوفته؟ یعنی بعد دوسال دیگه یا تادوسال دیگه؟ 

بله  اره

درسته همش😔❤️ حس میکنی امسال اتفاقی بیوفته؟ یعنی بعد دوسال دیگه یا تادوسال دیگه؟ 

تا دوسال دیگه یکی میاد توی زندگیت که خیلی قدمش خوبه

آهان مرسی امیدوارشدم.لطف کردی❤️😘🌹

باید امیدوار باشی چون تو خدا رو داری💖😍