2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 103 پست
مرتضی عکسمو داره ؟ از کجا گیر اورده ؟کدوم عکسم؟

اره داره توی گوشیش هست عکس مربوط به تولد خولهرت میاد تو ذهنم یا اگه برادر داری برادرت

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میتونی بگی لباسام چه رنگی بود ؟شمارمو داره چکم میکنه ؟چی سیو کرده ؟

آبی اره چک میکنه رنگ لباسمت تیره حالا آبی یا مشکی اینا چی سیو کرده ها دیگه نمیدونم😐😂😓

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
آبی اره چک میکنه رنگ لباسمت تیره حالا آبی یا مشکی اینا چی سیو کرده ها دیگه نمیدونم😐😂😓

میشه بگی درمورد من چی حس میکنی؟ اینکه ازدواجم کی اتفاق میوفته وباکی رو هم میشه بگی؟ ممنون❤️

😂😂مرسی عزیزم خییلی ممنونم گلی

خواهش😂💖

کیی براش عکس و شماره مو فرستاده ؟ابجیش ؟

اره ولی شک دارم

میشه بگی درمورد من چی حس میکنی؟ اینکه ازدواجم کی اتفاق میوفته وباکی رو هم میشه بگی؟ ممنون❤️

خیلی مهربونی و گاهی اوقات ازت سواستفاده میکنن ازدواجتم تا ۲ سال دیگه سر و.سامون میگیری سنت کم حس میکنم و با کسی که واقعا دوسش دای ازدواج میکنی

خیلی مهربونی و گاهی اوقات ازت سواستفاده میکنن ازدواجتم تا ۲ سال دیگه سر و.سامون میگیری سنت کم حس میک ...

درسته همش😔❤️

حس میکنی امسال اتفاقی بیوفته؟ یعنی بعد دوسال دیگه یا تادوسال دیگه؟ 

درسته همش😔❤️ حس میکنی امسال اتفاقی بیوفته؟ یعنی بعد دوسال دیگه یا تادوسال دیگه؟ 

بله  اره

درسته همش😔❤️ حس میکنی امسال اتفاقی بیوفته؟ یعنی بعد دوسال دیگه یا تادوسال دیگه؟ 

تا دوسال دیگه یکی میاد توی زندگیت که خیلی قدمش خوبه

آهان مرسی امیدوارشدم.لطف کردی❤️😘🌹

باید امیدوار باشی چون تو خدا رو داری💖😍