مهسلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 4363 عنوان قند بارداری 42 بازدید | 4 پست سلام 🤐خوبین من تو ۷هفته ازمایش دادم همه نوع الان جوابش گرفتم بعد ۱۰روز دیدم قندم خیلی بالاست چی کار کنم?؟؟؟؟؟ خدایا مرسی 😊😊😊 1399/10/03 | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 قند من زیاد بالا نیست دکتر بهم قرص متفورمین داد گفت نصف قرص هرروز بخور اگه برا شما خیلی بالا باشه احتمالا انسولین بدن پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
مهسلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 4363 قند من زیاد بالا نیست دکتر بهم قرص متفورمین داد گفت نصف قرص هرروز بخور اگه برا شما خیلی بالا ... نمیدونم چنده هنوز دستم نرسیده ،نه با رژیم کنترل میشه خدایا مرسی 😊😊😊
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 نمیدونم چنده هنوز دستم نرسیده ،نه با رژیم کنترل میشه پس از کجا فهمیدی بالاس وقتی هنو دستت نرسیده اگه خیییلی بالا باشه انسولین و قرص میدن برای اونایی که رو مرزه قندشون رژیم میدن پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
مهسلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 4363 پس از کجا فهمیدی بالاس وقتی هنو دستت نرسیده اگه خیییلی بالا باشه انسولین و قرص میدن&nbs ... پیش مامانمه داداشم گفت ازشون نپرسیدم چنده خدایا مرسی 😊😊😊