2777
2789

قبل از اینکه بیان من با پسرم و شوهرم چندتا عکس خونمون با گوشیه من گرفتیم و بعد شام شوهرم به مادرش گفت عکسای پارسا یعنی پسرمو ببین منم گوشیمو دادم به مادرشوهرم که عکسا رو ببینه بعد پدرشوهرم بدون اجازه ی من گوشی رو از مادرشوهرم گرفت و دیدم بعد دیدن عکسا داره بی اجازه تو گوشیم چرخ میزنه منم رفتم چای بیارم براشون با کیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز قبل شوهرم با گوشیه من یه عکسی فرستاد برا یه نفر یعنی از بچم عکس گرفته بودم با گوشی میخواستم چاپش کنم اخه میگن بچه کوچیکا نبرید آتلیه و چشاش خراب میشه و شوهرم تو واتساپ من عکس رو فرستاد برا اون آقا و من یادم رفته بود شماره ی اون آقا رو از واتساپ پاک کنم و رو شمارش عکس خود مرد بود

بعد مددشوهرم رفته بود تو واتساپم و شماره ی اون مرد رو دیده بود و بلند شد به شوهرم گفت مثل کبک سرتو کردی زیر برف و زنت خرابه معلوم نیست به کی تو واتساپ پیام میده  من هنگ کردم یخ کردم نشستم همون جا.شوهرم رفت گوشیمو گرفت نگاه کرد دید شماره ی اون آقاس که اتلیه داره و داد و فریاد کرد که خجالت بکش و این حرفا چیه میزنی و این پیاما رو من خودم فرستادم و اینا

شب شد و خییییلی دیر اومدن و پدرشوهرم اومد تو سلام کردم اصلا جواب نداد و اومد نشست و اصلا کاپشنشم در ...

هیچوقت اینکارو نکن، یا با هم دعوت کن یا اصلا هیچکسو دعوت نکن

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

بعد پدرشوهرم میگفت تو برای اینکه آبروی زنت نره اینا رو میگی منم رفتم بهش گفتم تو چون دختر و زن خودت خرابن فکر میکنی منم مثل اونام و حیف مهمونمی وگرنه هرچی لیاقتت بود بهت میگفتم و  بچمو برداشتم و رفتم تو اتاق و درو بستم و شوهرم خیلی دعوا کرد باهاش اونا هم رفتن.من تا صبح گریه کردم خیلی ناراحتم اصلا با شوهرمم حرف نمیزنم

بعد پدرشوهرم میگفت تو برای اینکه آبروی زنت نره اینا رو میگی منم رفتم بهش گفتم تو چون دختر و زن خودت ...

خو شوهرت چیکارکنه ع

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
بعد مددشوهرم رفته بود تو واتساپم و شماره ی اون مرد رو دیده بود و بلند شد به شوهرم گفت مثل کبک سرتو ک ...

میگفتی وارد هستیا ، شیطون خودت تو واتساپ به طرف پیام میدی مستقیم رفتی واتساپ؟!😂😂

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

من خیلی براشون خوب بودم چند وقت پیش میخواست وام بگیره من کارمندم ماشدم رفتم براش ضامن شدم .برا شوهرم که گوشی خریدم گوشی قبلیشو  همین طوری داد به ایینا بعد باهام اینطوری کردن .دوس دارم برم یه جا دیگه هیچ وقت هیچ کدومشونا نبینم

در ظاهر ک خودت رو پاره پاره نشون بده از ناراحتی اما ب جاست ک در درونت عروووووسی مفصلللی برقرررار  باشه...

اول اینکه پدرشوهرت ضایع شد اونم بدجوووور

دوم این ک پاشون بریده شد برای مدت نامحدود...ب شرطی ک قهرت رو ادامه بدی زرررتی عذرخواهی کرد نگی باشه بخشیدم...

سوم اینکه باب مظلوم نمایی بسسسسیار برای تو بر علیه خانواده شوهر باز شده ک با اندکی هوشیاری میتونی ازش استفاده ها ببری...

خلاصه ک با سر افتادی تو کوزه عسسسل

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
در ظاهر ک خودت رو پاره پاره نشون بده از ناراحتی اما ب جاست ک در درونت عروووووسی مفصلللی برقرررار &nb ...

خیلی ناراحتم اخه خیلی راحت بهم تهمت زدن اصلا حالم بهم میخوره ازش