2777
2789
عنوان

شوهر و مادر شوهر

392 بازدید | 32 پست

وای خیلی حالم بده دارم دیوونه میشم 

یک سالی میشه شدم ازدواج کردم ،روزی که ازدواج کردم مادرشوهرم گفت تو مثل دخترمی و ظاهرا هم خیلی هوامو داشت،شوهرم خیلی گیر میده به همه چیز و همه جا،خیلی خستم ،پریشب دعوامون شد منم زنگ زدم به مادرش گلایه،گفتم خیلی خستم و این حرفا ،طلاق میگیرم ،مادرشم از پریشب با من کلا کنتاک کرده روزی چند بار به همسرم زنگ میزنه ولی به من نه،به جاریمم گفته بود بهش بگو بچتو بنداز طلاقتو میدیم حق و حقوقت هم میدیم ،یک ماه و نیمه باردارم و همش در حال گریه کردن و ناراحتی ام ،همسرم نمیذاره هیچ جایی بر و هیچ کاری انجام بدم،چند روز پیش بهم پول داد برلی خودم اینترنتی کیف سفارش دادم که حال و هوام عوض بشه ولی سر همون شری به پا کرد که نگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میگه تو پول پس انداز نمیکنی،خب من پس چه دلخوشی دلشته باشم ،خیلی خستم ،مثلا اگه مادر من ۱۰بار غذا درست کنه برام بیاره من یه بار جاش ببرم میگه تو پس انداز نمیگنی ولخرجی،در صورتی که خودش خرجای ملیونی برای خانوادش میکنه،دلم از این همه نمک نشناسی میگیره،نه حق بیرون رفتن دارم نه کلاسی نه تفریحی ،از ۶صبح دارم زار میزنم،دیگه بریدم 

چیکار کنن خدا

به بچه ی تو شکمم رجم کن خدا

کاش بمیرم راحت بشم 

الان یه مشت قرص جلومه همش دارم نگاه میکنن که بخورمشون یا نه

یه کم با سیاست رفتار کن بحثتون میشه به مادرشوهرت نگو شعل شوهرت چیه که اینطوری بدبینه نمیزاره جایی بر ...

شغلش نظامیه،اره اشتباه کردم گفتم ولی من سن نوشم 

نباید یکم شعور داشته باشه

خب مشكلتون چيه ؟

همش میگه تیپت لباست فلان بصار ،من اجازه ی هیچی ندارم ،حتی از خونه ی خودم چیزی به مادرم بدم وقتی بهش میگم تو چرا خرج میکنی میگه من از خودم میدم تو از خودت بده ،من چیزی از خودم ندارم ،نه میذاره سر کار برم ،من با مدرک کارشناسی مددکاری زندانی شدم تو خونه