2789
عنوان

طوطی گرینچیک

238 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

یه سوال دارم من یه طوطی گرینچیک 5ماهه دارم عادت کرده بود گچ دیوارو کنار آیینه رو میخورد منم بردم پراشو قیچی کردن دیگه نمیتونه پرواز کنه فقط راه می‌ره خیلی مظلوم شده منم خیلی احساس گناه میکنم به نظرتون باز بلند میشه پراش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😭😭😭😭😭

ان شاالله زود پرهاش بلند ميشه بيشتر باهاش وقت بگذرون و بازي كن اكي ميشه

گرينچك خيلي وابسته صاحبش ميشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

این کار معمولا نشونه ی کمبود کلسیم بدن طوطیه. عروس هلندی منم دقیقا این کار رو میکرد. بهترین درمانش اینه که کف دریا بدید بهش مثل کچ خرد کنه بخوره کمبود کلسیمش رو جبران میکنه.

گرینویچ همینه .همه چیو سوراخ میکنه .کاش یه پرنده یا دیگه میگرفتی ..مراقب وسایل چوبیت باش .در طول روز فقط نیم ساعت بگذار بیرون باشه تا بدنش خشک نشه .نگذار چیزی رو بجوه .اسباب بازی پرنده براش بگیر تا مشغول اونها بشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو