2821
2789
عنوان

طوطی گرینچیک

235 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

یه سوال دارم من یه طوطی گرینچیک 5ماهه دارم عادت کرده بود گچ دیوارو کنار آیینه رو میخورد منم بردم پراشو قیچی کردن دیگه نمیتونه پرواز کنه فقط راه می‌ره خیلی مظلوم شده منم خیلی احساس گناه میکنم به نظرتون باز بلند میشه پراش؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بلند میشه اما بهش ظلم کردی افسردگی میگیرن پرهاش که در اومد مواظب در و پنجرها باش نره بیرون

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
😭😭😭😭😭

ان شاالله زود پرهاش بلند ميشه بيشتر باهاش وقت بگذرون و بازي كن اكي ميشه

گرينچك خيلي وابسته صاحبش ميشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

این کار معمولا نشونه ی کمبود کلسیم بدن طوطیه. عروس هلندی منم دقیقا این کار رو میکرد. بهترین درمانش اینه که کف دریا بدید بهش مثل کچ خرد کنه بخوره کمبود کلسیمش رو جبران میکنه.

گرینویچ همینه .همه چیو سوراخ میکنه .کاش یه پرنده یا دیگه میگرفتی ..مراقب وسایل چوبیت باش .در طول روز فقط نیم ساعت بگذار بیرون باشه تا بدنش خشک نشه .نگذار چیزی رو بجوه .اسباب بازی پرنده براش بگیر تا مشغول اونها بشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792