2777
2789
عنوان

ایمیل به استاد

206 بازدید | 12 پست

دوستان من میخوام به استادم ایمیل بزنم و فایل میانترممو بفرسم..یه چند تا جمله خوب واسه سلام و ته ایمیل احترامات واینا بهم میگید..بلدنیستم..ممنون

چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود

سلام استاد....صبحتون بخیر و شادی

ممنون از وقتی که گذاشتید و سپاس فراوان

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال ندارم بگم ناموصا😐🖖😂😂😂    

از نون شب واجب تره بهمم باورکن😂😂😂درست و حسابی ایمیل نزنم نمره میانترم بهمم نمیده

از نون شب واجب تره بهمم باورکن😂😂😂درست و حسابی ایمیل نزنم نمره میانترم بهمم نمیده

وای اصلا اعصاب ناز کشیدن استاد و ندارم 😩 چ اعصابی داری😩😩😩😂😂😐😐🖖  😂💋❤

🖤 اکانت مورد نظر تعطیل شده 🖤
با عرض سلام و احترام فایل امتحان نیم ترم مربوط به درس... به پیوست خدمتتان ارسال میگردد با تشکر اس ...

این خوبه مرسی ازتـت😍

وای اصلا اعصاب ناز کشیدن استاد و ندارم 😩 چ اعصابی داری😩😩😩😂😂😐😐🖖    😂💋❤

خو دبیه مجبورم بهتر ازین که ترمم بعدیم دوباره باهاش کلاس داشته باشم.نمیدونی چه قدر اخلاقش بیخوده

خو دبیه مجبورم بهتر ازین که ترمم بعدیم دوباره باهاش کلاس داشته باشم.نمیدونی چه قدر اخلاقش بیخوده

وای من اصلا اعصاب اینجور استادا رو ندارم 😩 خودشونو میگیرن 😩😩

🖤 اکانت مورد نظر تعطیل شده 🖤