2777
2789
عنوان

تتعبیرخواب

48 بازدید | 10 پست

دوستان مادربزرگ اقام، دوهفته است فوت شده خواب دیدم قبرش تو سالن خونشه، بعد سرش از قبربیرونه، چشماش بازبود من خیلی ادم ترسویی هستم ولی توخواب اصلانترسیدم رفتم کنارش گفتم مادرحالتون خوبه بادست صورتش ونازکردم یه چی بهم گفت یادم نیست بعدچشماش وبست کسی تعبیرخواب بلده خیلی برام عجیب بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید چیزی ازتون خواسته بوده که انجام ندادین و چشم انتظاره ، البته من این جوری حس میکنم

ازش ناراحت بودم خانمی چون باعت شد خونمون وازدست بدیم، الان مستاجرو کلی حرف میشنوم، ولی وقتی مرد بخشیدمش

شاید چیزی ازتون خواسته بوده که انجام ندادین و چشم انتظاره ، البته من این جوری حس میکنم

نمیدونم چراخوابش ومیبینم دیشب هم خواب دیدم رفتم خونشون دیدم حمامه بهش گفتم زنده اید گفت اره خیلی تعجب کردم توخواب

ازش ناراحت بودم خانمی چون باعت شد خونمون وازدست بدیم، الان مستاجرو کلی حرف میشنوم، ولی وقتی مرد بخشی ...

پس احتمالا چشم انتظار حلالیت شماس ، از بقیه اهل خونه هم بخوا که ببخشنش ، دیگه کاریه که شده

چه خوبی بخشیدیش

ممنون خانم گلی چه میشه کرد ایااون طرف چطوریه، درسته اینجاسخت برام میگذره همش بااسترس  هرروز نگران این گرونی و اوارگی میگذرونم ولی خوب بازم کنارم اقام وبچه هام هستن ولی اون اون جاتنهاست و معلوم نیست چه خبره

من کسی ندانسته کاری بکنه میبخشم حتی اگه من رو بکشه ولی عمدی نمیبخشم حتی اگه پامو لگد کنه .بازم آفرین ...

ای خواهر، چه میشه کرد 

ممنون دوست قشنگم انشالله همیشه تنت سالم باشه به ارزوی قشنگت برسی💓💓