2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تف ب بورس لعنت به همشون همه پولای مارو دزدیدن😭ورشکستمون کردن خداازشون نگذره

صبر کنین.  خواهشا با ضرر نفروشین.   میگن بازار دوباره شارپی میره بالا . الان دارن کنترل می کنن. چون دولت کسری داره باید یه جور تامین کنه بعدم نمی تونن اینقدر لفت بدن چون اعتماد از بین میره و مردم خارج میشن  و دولت به این بازار احتیاج داره.  یکم صبر کنین 

صبر کنین.  خواهشا با ضرر نفروشین.   میگن بازار دوباره شارپی میره بالا . الان دارن کنت ...

پولامون رف مجبور شدیم اون ۳۰درصد ک مونده بود رو دربیاریم ..کی میره بالا اخه ما دیگ تحملشو نداشتیم این دوهفته هم ک گذشت بازم خیلی ضررکزدیم 

و خدایم کافیست  
پولامون رف مجبور شدیم اون ۳۰درصد ک مونده بود رو دربیاریم ..کی میره بالا اخه ما دیگ تحملشو نداشتیم ای ...

عزیزم حق دارین . اشکال نداره دیگه خارج شدین . اگه لازم نداشتین صبر میکردین بهتر بود . البته خب اینا احتمالات وو واقعا از حسن معلوم نیست چی دربیاد  شایدم درست نشد