2777
2789

براتون متاسفم رو یادت رفت

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره ویرایش نداره؟😆😅

نه تا دیر نشده بگو

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

من عاشق پروفایلتم 😍

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

سلام خانوما من یه بیست روزیه ک از موعد پریم میگذره بعد دوبار آز دادم و منفی بوده .بعد ۱۰روز ب موعد پریودمم لک دیدم .مث لک لانه گزینی دوروز بود قهوه ای هم بود ..بعد من بچه قبلیمم ۳بار آز دادم تا مثبت شد و البته دگ ۱۱روز بعد از پریودم مثبت شد 

امکان داره ایندفعه هم دیر نشون بده 

یا کسی مث من هست آیا ؟