2777
2789
عنوان

توروقران بیاید دارم میمیرم

178 بازدید | 16 پست

بچها سرما خوردم گلوم خشکه بینیمم کیپ شدع نمیتونم درست  نفص بکشم توروخدا ی راه حل بدید اب دهنمو قورت میدم گلوم میسوزه

چیکارکنم.اب نمکم قرقره کردم.ابجوشم خوردم هیچ فایده ای نداره

نفص کم دارم

دمنوش اویشن

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تنگی نفست از کیپ شدن بینیه میتونی تند تند اب نک قرقره کن.حتما حتما یه روسری نخری ببند سرت و گلوت تا گرم کنه اونوقت باز میشه بینیت.بخور گرم و خورد شیر عسل داغ رو بهت توصیه میکنم.شیر دارچین زنجبیل و عسل هم خیلی بهت کمک میکنه

اب نمک ک بدترمیکنح بخدا 

نه بابا بدتر نمیکنه.نمکشو کم بریز شور نکن.اگه سرکه سیب داری یکی دو قطره توش بریز.خیلی کم.ولی روسری حتما ببند.روسری نخی بزرگ.اگه سرت و گلوت گرم بشه بینیت باز میشه

سیر خام و باابجوش سرد بخور صبحم ناشتا سیر خام بخور زنجبیل تازه رو ریز ریز کن داخل یه قوری داخل قوری آبجوش بریز و بذار یه کم بجوشه بعد بذار یه کم سرد بشه داخلش عسل بریز ساعتی چند قاشق بخور خیلی خوبه عالیه

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة