2777
2789
عنوان

چشم نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 38 پست

خانومهای عزیز و خوش سلیقه بخدا چند لحظه بیشتر وقتتونو نمیگیره،من با برادرم یه پیج فروش لباس زدیم که واقعا به درامدش نیاز داریم ،یه کوچولو بیاید داخل پیج و از محتوا دیدن فرماییدو اگه میشه کامنت بزارید 🙏😊به حمایتتون واقعا نیاز دارم😍🙏😊

aytay__shop ایدی اینستاگرام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومهای عزیز و خوش سلیقه بخدا چند لحظه بیشتر وقتتونو نمیگیره،من با برادرم یه پیج فروش لباس زدیم که ...

عزیزم کانال تلگرام نداری

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
ن دیگ اول برای شوهرم گرفتیم ماه بعد آن شالله برای خودم و پسرم میگیرم و رزق روزی هم داره 

ماهم تو اقوام یه شیخ خیلی معتبر داریم باید بپرسم ببینم مینویسه 

خدا کنه بنویسه

توی قم هم من خیلی دیدم ولی اون وقتا اطلاع نداشتم ازش حالا هم که نمیریم به خاطر کرونا

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
نه متاسفانه☹️

اگ زدی برام بفرست چون 

خیلیا دیدم تو سایت اینستا ندارن 

منم ندارم 

اهل قم هیتید

نه عزیزم  رباط کریم تهران 

ولی زیاد برا زیارت میرفتیم