2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد ناراحت شدم با شرایطتت😔 فقط اگه خواستی جدا شی برا خودت پشتوانه دست و پا کن خواهر من یهویی پاشد اومد قهر ۵سال پیش ۲۰ میلیون فقط برا شوهرش وام برداشته بود پدرم گفت حداقل کاری میکردی وامودمیریخت بعد میومدی قهر خلاصه عاقلانه جدا شو اگه مدارکی قولنامه ای داره ته و توشو دربیار ازشون قایمکی کپی بگیر

بله بچه دارم درحد زنا بایه زن شوهردار .دیدم توماشین شوهرم دعا گذاشته کلا خانمه تودعاوجادوهست

عزیزم اون دعاروباطل کن شایددیگه نرفت سمتش.بچه داری یخورده برازندگیت بجنگ اگه درست نشداززندگیت پرتش کن بیرون

شایدبااون دعاکشیده سمت خودش ببرباطلش کن 

یه باررفتم گرفتم جداشد ازش دوباره کشوندش سمت خودش دوباره دعاش باطل کردم جداشدن ولی دختره خیلی حروم زاده اس دوباره دعاخوردش داده سرکتابش گفت الان دیگه نرفتم دعابگیرم چون زیادخوب نبودن جایی دیگه بلدنیستم که برم  تاقوی ترباشه واحساس میکنم که شوهرم دیگه خودش نمیخادولش کنه زنه را

عزیزم روکن ک فهمیدی تهدیدکن براآبروش هرررررررچی داره بزن بنامت بچه داری سرمایه میخای

اصلا هرچی من میگم زیربارنمیره میگه توذهنت خرابه داری تهمت میزنی وهمه چیز کتمان میکنه زیربارنمیره که خیانت کرده بعدشم هیچی بنامم نمیزنه حتی خرجمونم زوری میده تازگیا

یه باررفتم گرفتم جداشد ازش دوباره کشوندش سمت خودش دوباره دعاش باطل کردم جداشدن ولی دختره خیلی حروم ز ...

شایدچندش بنظربیادولی واسه نجات زندگیته بچت تویه ظرف جیش کنه بعدش ی خورده ازشوبریزتویه شربتی بده شوهرت بخوره چون نجسه هرچی دعابخوردش داده روباطل میکنه فقط کم بریزک تابلونشه😷

اصلا هرچی من میگم زیربارنمیره میگه توذهنت خرابه داری تهمت میزنی وهمه چیز کتمان میکنه زیربارنمیره که ...

بعدش هم میگه بروطلاق بگیر داغ مهریه به دلت میزارم مهریه ات قسطی میکنم سالی یه سکه وطلاقت نمیدم تاالتماس کنی