2777
2789
عنوان

عشق سرباز😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 81 پست
تابستون کع شوهرم رفت یه ماه بود هفته اول یکم زنگ زدن سخته اما از اون به بعد شاید شوهرم روزی پنج با ...

چرا هفته ی اول سخته؟؟

سلامت باشن😁

با شماره ای که زنگ بزنه اونو یادداشت کنم میتونم ؟

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

٣ماهس فک میکنم و کمه کمش هفته ای یبار رو میتونه زنگ بزنه

خیلی زیادهههههه😲😔

مگه دوران اموزشی همه ی سربازا یکی نیس؟

نه الان چهارده ماه خدمته  خب تو زنگ بزن پادگانشون  بگو خواهرشم

به سلامتی🌷

مزاحمش نشم یه وقت اونجا چیکار میکنن؟؟

چرا هفته ی اول سخته؟؟ سلامت باشن😁 با شماره ای که زنگ بزنه اونو یادداشت کنم میتونم ؟

هفته اول چون کلاس داشت شوهرم و تا جا بیفته و اینا یکم سخت بود

ممنونتم گل 

قسمت گردان و گروهان که گفتم چون شوهرم مرزبانیه اونجوری بود برا نیروی انتظامی نمیدونم

اگه عشقتون زنگ زدن فکر کنم شماره خوابگاهشون رو بگیرید خودتون اونجا میتونید زنگ بزنید 

چرا هفته ی اول سخته؟؟ سلامت باشن😁 با شماره ای که زنگ بزنه اونو یادداشت کنم میتونم ؟

ببین من عشقم نظامیه بزار یکم اطلاعات بهت بدم😃

هفته ی اول سربازا همه جوره خیلییییی تحت فشارن

محیط جدید و خشک..دوری از خونواده..هیچ آشنایی اطرافشون نیس..احساس پوچی و افسردگی و...

البته شهر تا شهر هم داره

ولی کلا دوران آموزشی سخته

و هرچی پایت بالاتر بره راحتتری

اگه هم زنگ نزده چون کارت تلفن نداشته

نگران نباش

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
خیلی زیادهههههه😲😔 مگه دوران اموزشی همه ی سربازا یکی نیس؟

نه مرزبانا کمتره مدت خدمتشون کلا

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
به سلامتی🌷 مزاحمش نشم یه وقت اونجا چیکار میکنن؟؟

سلامت باشی 

عزیزم زنگ میرنی یه نفر جواب میده میگی با سرباز فلانی کار دارم میگه چیش میشی توام بگو خواهرش بعد اگه بتونه صداش میزنه 

نامزد منم الان نیرو انتڟامیه

ببین من عشقم نظامیه بزار یکم اطلاعات بهت بدم😃 هفته ی اول سربازا همه جوره خیلییییی تحت فشارن محیط ...

اخه گفت به اولین نفری که زنگ میزنم تویی میگم نکنه به خانوادش زنگ زده به من نزده😢

هفته اول چون کلاس داشت شوهرم و تا جا بیفته و اینا یکم سخت بود ممنونتم گل  قسمت گردان و گروهان ...

مرسی گلم بابت راهنماییت💜