2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ازکسایی که برام تعریف کردن میگم؛ یه معلم عربی داشتیم روزای اخری که باهم بودیم برای ماتعریف میکرد که خیلی به توسل به امام زمان اعتقاد داره و خودش با توسل به امام زمان بطرز معجزه اسایی تو کنکور قبول میشه قصیه ازاین قرار بوده که سال اولی  که کنکور تجربی میده رشته پرستاری قبول میشه سه ماهم میرخ ولی نمیتونه باهاش کنار بیاد درسو ول میکنه وزمان باقیمونده رو انسانی میخونه وسال بعد کنکور میده همینطور که میدونید کسی که یه سال دانشگاه قبول بشه سال بعد نمیتونه حتی اگه قبول شد بره دانشگاه  زمان میگدره ونتایج میاد وایشون رشته ی زبان عربی قبول میشن ولی  اسمشون توی قبولیها فهیم فهیم نژاد ثبت میشه درصورتیکه اسمشون فهیمه بوده به خاطر همین این خانوم با توسل به امام زمان میتونن تو دانشگاه ثبت نام کنن وبهشون میگن اگه کسی پیدا شد با ابن اسم شما حق ثبت نام وادامه تحصیل ندارید ولی خدا خواستو تو ی اون سال درسشو شروع کرد وهمین خانومم از شفای برادرشون که سرطان استخوان داشتن ومتوسل به امام رضا شده بودن توی مشهد روهم برامون تعریف کردن البته اینا مال سالها پیشه  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز