2777
2789
عنوان

سوتی دادباحال

694 بازدید | 48 پست

عزیزان بیاید از سوتی های که دادید بگید یا پدر مادرتون بیاید بگید بخندیم مامان من یه سوتی خیلی وحشتناک داد منم اونو مینویسم

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اومدم کامنت بخونم👀😂

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوتیم نمیاد۰😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بامامانم رفتیم فروشگا خرید کنیم بهش گفتم سبد دستش بود گفتم مامان برو یه ۶ یا ۷تا ژله با طعمای مختلف وردار بیار منم برم خوراکیای دیگه وردارم وقتی داشتم سمت مامانم بعد خریدای خودم برمیگشتم دیدم همه مردمی که تو صف بودن داشتن سبد مامانمو میدیدن یا شوکه بودن یا میخندیدن اومدم جلو یهو گفت نبات مامان ببین بسه انقدر ژله خریدم منم یهو دیدم وااای ببخشیدا نزدیک ۱۰بسته کاندوم بلوبری توت فرنگی هرچی که توبازار هست و اورده بود دیگه هیچی یخ کردم از خجالت ولی دیگه با خواهرام انقدر خندیدیم موقع برگشت که نگم براتون

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بامامانم رفتیم فروشگا خرید کنیم بهش گفتم سبد دستش بود گفتم مامان برو یه ۶ یا ۷تا ژله با طعمای مختلف ...

بعدش چیشد😂😂😂😂

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

😂😂😂😂😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
بامامانم رفتیم فروشگا خرید کنیم بهش گفتم سبد دستش بود گفتم مامان برو یه ۶ یا ۷تا ژله با طعمای مختلف ...

ویییی بعد واکنش مامانت چی بود😂😂😂

بعد از این همه باران خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🖤🌈🕊