2777
2789
عنوان

دوراهی کشنده

262 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها یه سوالی دارم یکی از فامیل های آقام تو یه دوراهی کشنده گیر کرده نمی دونه چه راهی رو انتخاب کنه میشه راهنمایی کنین 

مسئله از این قراره که این خانوم به آقاشون تهمت خیانت اونم با جاریش رو زده البته به دلیل یه سری رفتارهای شک برانگیز و شوهرش از خونه بیرونش کرده الانم خونه ی باباشه نزدیک به ۶ ماهه شوهرشم سراغی ازش نگرفته و وقتی این خانوم گفته بیا تکلیفمو روشن کن گفته تا یک سال خونه ی بابات میمونی بعد یک سال با شرط و شروط خودم میبرمت خونه این خانوم میخواد بره سر زندگیش و نمیخواد طلاق بگیره از طرفی هم مشخص نیست شدوط آقا چی هستن به نظر شما چه تصمیمی بگیره؟

چ گنگ 

الان شما طرف اقایی یا خانم؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طرف خانوم هستم ولی نمیدونه چه تصمیمی بگیره میشه بگین کجاش گنگه؟

اها 

ن من فکر کردم شما طرف اقایی 

کارش سخت شدع بخاطر شکی ک کردع 

پافشاری کنع زودتر از شرط شوهرع باحبر بش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اها  ن من فکر کردم شما طرف اقایی  کارش سخت شدع بخاطر شکی ک کردع  پافشاری کنع زودتر ...

من فکر میکنم یکی از شرطهای آقا اینه که با خانواده ی خودش قطع رابطه کنه و شرط دومشم بخشیدن مهریه است که اگه این کارو بکنه می برتش و بعدشم طلاق نظر شما چیه؟

بنظرم وقتی طلاق نمیخواد بگیره بیخود رفته خونه باباش برگرده ومعذرت خواهی کنه از آقاش

هزار بار معذرت خواهی کرده و لی شوهرش قبول نمیکنه چون برادرشوهرش موضوع رو فهمیده و میگه اگه این زن برگرده من و زنم از خونه میریم تازه یه پسرم دارن 

آخه چرا بی دلیل شک کرده بوده خانمه؟یعنی مرده واقعا این وسط بیگناه بوده؟جاریه چی؟

من واقعا نمی دونم میگه به من اهمیت نمی ده همش از جاریم تعریف میکنه با اینکه خیلی دختر خوشکلی هست و جاریش هم اصلا خوشکل نیست اما شوهرش همیشه از جاریش تعریف میکنه اما از اون نه