ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
من دیروز ی قرص گرفتم مگا فت خیلییی ازش تعریف کرد گف بدون بازگشته هر وقت ب اندازه دلخواهت رسیدی ادامه نده یا اینکه بعد ی ماهم لاغر شدی پس میگیرم ازت ضمانتی شرکتیه خیلی قرص خوبیه هزینشم یکم زیاده ولی ارزششو داره امروز ی دونه مصرف کردم هر چی دم دست باشه میخورم قبلا فقط ی وعده میخوردم الان اشتهام خیلی بالا رفته درضمن عوارضم نداره
من دیروز ی قرص گرفتم مگا فت خیلییی ازش تعریف کرد گف بدون بازگشته هر وقت ب اندازه دلخواهت رسیدی ادامه ...
از کجا گرفتی
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
صورتم به شدددت لاغر بود که همه میگفتن بدنم متوسط بعد یکی از دوسامو دیدم که قبلا مُردنی بود تپل شده بود صورتش که نگممم! بهم اینو که عامل چاقی خودمم شده گف: پودر جوانه گندم اصل رو ده دیقه بعد غذا قاطی ماست بخور اولین جایی که چاق میکنه صورته تازه هیچ ضرر یا عوارضی نداره و یا قرص مخمر ابجو