2777
عنوان

احساس میکنم..

166 بازدید | 17 پست

افسرده شدم از بس به کرونا و آینده فکر کردم شبا خوابم نمیبره،،، یعنی یه روز درست میشه؟!

هر چی می‌خوام به خونه برسم میگم برای چی؟ تهش قراره بمیریم دیگه، اذیت میشم اینجوری فکر میکنم همه چی تجملاته روحیمو از دست دادم🥺🥺🥺

الان خیلیا افسرده شدن

ی ساله تو این وضعیت داغونیم

سعی کن با ی مشاور حرف بزنی 

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه با کرونا چه با یه اتفاق دیگه هممون یه روز می میریم و فقط قراره یه بار زندگی کنیم پس بجای غصه خوردن از فرصتی که هست استفاده کن 

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

اول اینکه به هرچی فکر کنی خوب یا بد به سمت خودت میکشیش این قانون جذبه و من بی اندازه بهش اعتفاد دارم ...

تازه خوشحال بودم داره تموم میشه حالا میگن کرونای انگلیسی

بخدا همین الان داشتم با شوهرم حرف میزدم گفتم دیگه آخر دنیا شده ولی چرا حالا که ما بچه دارشدیم بخدا حاضرم بمیرم ولی بچه م چیزیش نشه الان یه دوست اهوازی میگفت بچه های شهرشون یه مریضی گرفتن که ویروس از طریق آب منتقل میشه بخدا ازبس تو فکرمیرم افسرده شدم همش فکر میکنم  یا الان زلزله میاد یا کرونا میگیریم

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//