2821
2789
عنوان

احساس میکنم..

166 بازدید | 17 پست

افسرده شدم از بس به کرونا و آینده فکر کردم شبا خوابم نمیبره،،، یعنی یه روز درست میشه؟!

هر چی می‌خوام به خونه برسم میگم برای چی؟ تهش قراره بمیریم دیگه، اذیت میشم اینجوری فکر میکنم همه چی تجملاته روحیمو از دست دادم🥺🥺🥺

الان خیلیا افسرده شدن

ی ساله تو این وضعیت داغونیم

سعی کن با ی مشاور حرف بزنی 

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه با کرونا چه با یه اتفاق دیگه هممون یه روز می میریم و فقط قراره یه بار زندگی کنیم پس بجای غصه خوردن از فرصتی که هست استفاده کن 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

اول اینکه به هرچی فکر کنی خوب یا بد به سمت خودت میکشیش این قانون جذبه و من بی اندازه بهش اعتفاد دارم ...

تازه خوشحال بودم داره تموم میشه حالا میگن کرونای انگلیسی

بخدا همین الان داشتم با شوهرم حرف میزدم گفتم دیگه آخر دنیا شده ولی چرا حالا که ما بچه دارشدیم بخدا حاضرم بمیرم ولی بچه م چیزیش نشه الان یه دوست اهوازی میگفت بچه های شهرشون یه مریضی گرفتن که ویروس از طریق آب منتقل میشه بخدا ازبس تو فکرمیرم افسرده شدم همش فکر میکنم  یا الان زلزله میاد یا کرونا میگیریم

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792