2777
2789
عنوان

موخوره

101 بازدید | 15 پست

دوستان برای موخوره چی خوبه؟

نمیتونم کوتاهشون کنم چون پر چیدمشدن🤦🏻‍♀️

یه چند وقت هست از روغن ارگان نئودرم استفاده میکنم ولی برا موخوره تغییری ایجاد نشده 

هرکی بلده راهنمایی کنه ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موهام مو خوره شده بود

یک ساعت قبل حمام روغن بادام تلخ میزدم 

کلا موخوره رفت خبلیییی موهام خوب شد

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
من موهام مو خوره شده بود یک ساعت قبل حمام روغن بادام تلخ میزدم  کلا موخوره رفت خبلیییی موهام ...

واقعااا؟من موهام چندساله موخوره میزنه هرچی کوتاه میکنم بار چند وقت دیگه موخوره میوفته خیلی هم موهام خشک وشکنن ه شده روغن زیتون میزنم اثر نداره😥

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
من موهام مو خوره شده بود یک ساعت قبل حمام روغن بادام تلخ میزدم  کلا موخوره رفت خبلیییی موهام ...

اره روغن بادام تلخ و روغن ارگان و نارگیل گفتن خیلی خوبه اینجایی که هستم فکر نکنم اصلش پیدا بشه ممنون از راهنماییت عزیزم🌹

واقعااا؟من موهام چندساله موخوره میزنه هرچی کوتاه میکنم بار چند وقت دیگه موخوره میوفته خیلی هم موهام ...

آره منم موهام خیلی خشک شده بود 

اول کوتاه کردم بعدشم روغن بادام میزدم خیلی خوبه

خداروشکر دیگه الان موهام اصلا موخوره نداره

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
اره روغن بادام تلخ و روغن ارگان و نارگیل گفتن خیلی خوبه اینجایی که هستم فکر نکنم اصلش پیدا بشه ممنون ...

فدات🌺

من چند مدت وازلین میزدم ولی اثری نداشت 😅 

اره اونم امتحان کردم کلافه شدم کلی هم مولتی ویتامین خوردم دگهفقط دوست دارم کچل کنم

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
اره اونم امتحان کردم کلافه شدم کلی هم مولتی ویتامین خوردم دگهفقط دوست دارم کچل کنم

قرص زینکم میخورم میگم شاید مشکل درونی باشه 😁😅فعلا تاثیری ندیدم برای ریزش خوبه بنظرم