2777
2789
عنوان

دعوا

161 بازدید | 16 پست

مشتری مغازه شوهرم ک ی دختر مجرده وسن بالاس برا دختر من یه دست لباس خریده داده دست شوهرم حالا من اینو تو عمرم ندیدم منم به شوهرم گفتم چرا داد گف ن خیلی وقته مشتریه گفتم من تو عمرم ندیدمش گف من ک دیدمش من ک میشناسمش منم اخم کزدم اونم اوم انداخت تو سطل اشغال  گف ببین اصلا برام مهم نیس حوصله دعوا و چرت وپرت شنیدن ندرم منم قهر کردم گفتم این همه ادم  میشناسی هیچی نیوردن این اگه ادم سالمی بود  خودشیرینی نمیکرد بهتر ک انداختی اشغالی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقاآشغال هرزه ای بیش نبوده

حالا هم با شوهرم قهرم گفتم چرا یاید با تو اینقدر حس راحتی کنه برا یچه ات لباس بیاره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب این یعنی واسه شوهرت مهمی فکر بد نکن اون خانم قضاوت نکن مهم خودتو شوهرتین توام تیکه ننداز 

من میگم دلیلی نداره کسی ک کسی رو نمیشناسه چیز براش یاره

حالا هم با شوهرم قهرم گفتم چرا یاید با تو اینقدر حس راحتی کنه برا یچه ات لباس بیاره

اون نظرداشته ولی شوهرت نه.چون شوهرت راستشوبهت گفته اگه خواسته دروغ بگه میگفت خودم خریدم که دعواهم نکنید.ازشوهرت معذرت خواهی کن بگودوست داشتنه بیش ازحدم باعث شداینجوربگم

من میگم دلیلی نداره کسی ک کسی رو نمیشناسه چیز براش یاره

خب شوهرت چیکار کنه اون خانم حالا به هر دلیلی این کارو کرده خودتو یه لحظه بزار جاش دوس داشتی شوهرت تورو مقصر بدونه سر چیزای کوچیک اوقات تلخی نکن خواهر

اون نظرداشته ولی شوهرت نه.چون شوهرت راستشوبهت گفته اگه خواسته دروغ بگه میگفت خودم خریدم که دعواهم نک ...

اخه برادرش هم قبلش عکسش داد گف مشنری عزیزمون اورده منم شوهزم ک اومد گفتم معلوم نیس چیا دادی به مشتری عزیزت اونم گف بیا میندازم اشغالی چرت  پرت نگو منم چون بد حرف زده باهام قهرم

[QUOTE=169571087]تمام مشتریاش خانم هستن اگه نمیتونی تحمل کنی همسرت باید شغلشو عوض کنه...[/QUOTEمن مشگلی با شغلش ندارم اما چ دلیلی داره یه دختر مجرد سن بالا برا بچه  من لباس بخره اونم وقتی هیچ آشنایی نداریم

خب شوهرت چیکار کنه اون خانم حالا به هر دلیلی این کارو کرده خودتو یه لحظه بزار جاش دوس داشتی شوهرت تو ...

اصلا نباید میورد خونه مینداخت ی گوشه البته دلم خنک شد انداخت اشغالی