2777
2789
سلام عزیزم.من سال ۹۷بیمارستان ۱۷شهریور زایمان طبیعی داشتم.سوالتون چیه؟

از لحاظ رسیدگی پرستارا و مهارت دکترا برای جفت قدامی برای زایمان طبیعی بدونم 

و تمیزی مکان 

تعداد تختهای تو اتاق زایمان؟ 

رسیدگی ب زائو .....

کلا نقاط ضعف و قوت بیمارستان مادر و ۱۷ شهریور رو بدونم 

ک یکیش رو انتخاب کنیم بریم 

مرسی از عزیزان 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیمارستان ۱۷شهریور.بخش زایشگاهش که تقریبا شلوغه. اگه آشنا دارین اونجا که برین تا یکم بهتون رسیدگی کنن. من ی پرستار آشنا داشتم که اومدو ازشون خواست برام اسپاینال بزنن و یکم رسیدگی کنن وگرنه که اصلا خوب نیس. من۱۴فروردین زایمان کردم که شانسم دانشجو ها نبودن وگرنه که ی سره میان معاینه ت میکنن واذیت میشی.زایمانم توسط ماما انجام میشه نه دکتر.دکتر هس توی زایشگاه ولی زایمان انجام نمیده. البته شنیدم الان اگه داروی بی حسی بخواین باهزینه خودتون میتونید دریافت کنید.

از لحاظ تمیزی که خوب بود و توی بخش داخل هر اتاق ۴تا تخت و سرویس بهداشتی و حمام داره. واینکه به همراتون بگین بعد از زایمانتون براتون غذا بیارن. چون برای منکه بعداز زایمانم شام کوکوسیب زمینی سرد بود که اصلا نمیشد بخوری.

اگه توانشو دارین بنظرم بیمارستان امام حسین برای زایمان عالیه.اگه خواستی میتونی با دکتر هماهنگ کنی خودش زایمانو برات انجام بده.منکه دیگه۱۷شهریور نمیرم.چون خانمایی رودیدم که از درد داد میزدن و کمک میخواستن ولی پرستارا اصلا بهشون محل نمیذاشتن و بعضیا روهم دعوا میکردن متاسفانه

اگه توانشو دارین بنظرم بیمارستان امام حسین برای زایمان عالیه.اگه خواستی میتونی با دکتر هماهنگ کنی خو ...

مرسی مونس جان

منتظرم بقیه هم بیان نظر بدن 

بیمارستان مادر اماتعریف شو شنیدم خیلی

مرسی مونس جان منتظرم بقیه هم بیان نظر بدن  بیمارستان مادر اماتعریف شو شنیدم خیلی

خواهش میکنم عزیزم.من از بیمارستان مادر اطلاعی ندارم.

بیمارستان ۱۷شهریور اگه تامین اجتماعی داشته باشین کلا رایگانه.ولی بنظرم درکل بیمارستانای دولتی مخصوصا اوناییکه دانشجوهم دارن اصلا خوب نیستن.