2777
2789
عنوان

لطفابیاین شاید من اشتباه میکنم

192 بازدید | 26 پست

سلام خانوما لطفابهم راهکاربدین من توعقدم مشکلم اینکه همسرم طرف خانوادشه واصلا وابدا به هیچ وجه نمیخاداین موضوع روقبول کنه متلا ازمادرش یاخواهراش بخام گله کنم پیشش یجوری گاردمیگیره ک من واقعاحساس شدم نسبت بهشون ناگفته نماند که مادرشوهرم و دختراش اصلا ازاول بهم روندادن یعنی من اصلا باهاشون ازاول رفت وامد نداشتم هروقت مهمونی گرفتن باهمه منم دعوت کردن هیچوقت باهام حرف نزدن درحد سلام وعلیک کلاسخصیتشون اینجوریه بافامیلای خودشونم رفت وامدندارن ولی هرجایه دوست دکتر گیربیارن همش میگن اقای دکتردیشب خونمون بود وفلان میخام شخصیتشون دستتون بیادالانم شب یلدامادرشوهرم منودعوت نکرد خونشون تازه عروس بودم خب منم زنگ نزدم تبریک بگم بهش یلدارو امروز بهم پیام داده که ازت گله دارم وناراحتم  من هیچی کم نزاشتم برات اگه کم وکسری بوده بخاطر رفتارای بدخودت بوده تواصلا ادم سازگاری نیستی واینا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی منم اگه تبریک نگفتم حتما بخاطر رفتار بد شما بوده

چقدم براش مهم بوده که پی ام داده من بودگ اصلا روم نمیشد 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف

منم بهش گفتم فک نمیکنیدبخاطر یه زنگ نزدن اینهمه حرف بارمن کردن کارمناسبی نیست.بعد زنگ زدم ب همسرم گفتم کاس ب مامانت بگی ول کنه اینهمه قهرو گلایه رو چون باراولش نیس هرچیزی ک بمامربوط میشه میگه رسمه  وهرچیزی که ب اونا مربوط میشه میگه ن کروناهس  تواعیاد میگه کروناهست.خلاصه به پسرش گفتم اونم گفت من نمیدونم باید زنگ میزدی ناراحتش کردی زنگ بزن دلحویی کن اقاازاونجایی ک من پیش زمینه داشتم ک این همیشه طرف خانوادشه خیلی بهم برخورد

گفتم بازم شروع کردی من اصلا اشتباه کردم بهت زنگ زدم بهتره بری پیش مامانت. اینوگفتم چون هروقت اونابمن چیزی گفتن همسرم گفته توداری مشکل تراشی میکنی ولی درمورد ناراحتی درست وغلط اوناهمیشه بمن گوشزدمیکنه

معمولا اگه راجب خواهر و مادر اقایون چیزی بگی گارد میگیرن چیزی طبیعیه البته بستگی به شخصیت خود اون اقا هم داره  و همچنین اینکه شما چه طوری اون موضوع رو بیان کنی

تا حد ممکن سعی کن راجب خواهر و مادرش چیزی نگی 

هر چند سخته

یا به نسبت شخصیت و رفتار شوهرت با یه لحن و کلماتی کع فکر میکنی ناراحت نمیشه و گارد نمیگیره ناراحتی تو بیان کن

به نظرم باید برعکس بیشتر تحویلشون بگیری حتی اگه میتونی ظاهر سازی کنی مخصوصا پیش شوهرت بیشتر قربون صدقشون بری اویل ازدواج این جور رفتارها طبیعی ولی تو نباید بهش دامن بزنی به عنوان کسی که سالها در این مورد تجربه کردم تو همیشه باید پیش شوهرت بیشتر خانواده اش را تحویل بگیری اینجوری به خودت احترام میزاری و شان و مقامت را بالا میبری 

اقا الان همسرم اصل مطلبوول کرده میگه توگفتی طلاق میگیرم ک بهش فک میکنی هی میگم بابا چه طلاقی میگه گندزدی ب رابطمون من مگه چی گفتم گفتم دلجویی کن زنگ نزدی