2777
2789
عنوان

بیاین فقط

102 بازدید | 10 پست

بچه ها من دو سال پیش روی یه خطم واتساپ نصب کردم بعدم حذفش کردم ولی خانواده ام تو گروه خانوادگی اضافه اش کردن چند ماهه بدون اینکه وصل باشه واتساپش حالا امشب زده ازگروه لفت داد اون خطم چطوری میشه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

هر کی سر درمیاره راهنماییم کنه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واتساپ اینجوریه که چند ماه استفاده نکنی خئدبه خود گروه هارو برات پاک میکنه سیمکارت منم اینجوری شده

اخه چندساله وصل نیس واتساپم الان یهو زده از گروه لفت داده

واتساپ اینجوریه که چند ماه استفاده نکنی خئدبه خود گروه هارو برات پاک میکنه سیمکارت منم اینجوری شده

چرا این چند سال قطع نشده

اخه چندساله وصل نیس واتساپم الان یهو زده از گروه لفت داده

خب همین دیگه شما با اون شماره واتساپ و نصب کردی دیگه استفاده نکردی همونجوری پاکش کردی دیلت اکانت که نکردی،خانواده هم که تو گروه ادتون کردن ولی شما چون انلاین نشدید چند ماه واتساپ خود به خود از گروه ها خارجتون کرده،میگم که برا من اینجوری شده

چن وقت ک استفادع نکنی و وات رو حذف کرده باشی ب طور اتومات از گروه ها لفت داده میشین توسط خود واتساپ

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
خب همین دیگه شما با اون شماره واتساپ و نصب کردی دیگه استفاده نکردی همونجوری پاکش کردی دیلت اکانت که ...

اها مرسی عزیزم