2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چقدر میتونی هزینه کنی

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
میخوام ی چیز باشه بمونه واسش

شاید من خیلی احساساتیم😂 ولی ازین گوی ها هس داخلش عروسکه بعد روشن میشه موزیک میزنه ها اونا خیلی خاصن تا بزرگ بشه نگهشون میداره بعد نگاش میکنه موزیکشو میزنه یاد تو میوفته

صد تومن

خب تا صد تومن میتونی واسش یه ربات بخری که تکون میخوره 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
شاید من خیلی احساساتیم😂 ولی ازین گوی ها هس داخلش عروسکه بعد روشن میشه موزیک میزنه ها اونا خیلی خاصن ...

میبینی کوبوندش زمین بچه است چی میفهمه

میخوام ی چیز باشه بمونه واسش

اگه میخوای بمونه یه چراغ خواب خوشگل یا یه گوی موزیکال 

خب حواسش باشه همون لحظه که یکم بازی کرد باهاش بعد برداره یجا بزاره که نشکنه🙄😁

یک سالشه؟!!!!