2777
2789

مگه هنوز خانواده ها و پسرا زیربار ازدواج میرن😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووففف اره منکه ازبس خسته شدم شونه هامو دارن ماساژ میدن خوب شم واسه رد کردن خواستگارای بعدی  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
خودمونیم هیچ ادم عاقلی الان با این اوضاع زن نمیگیره پس از پسرا انتظار نداشته باشید بیان در خونه واسه ...

نگين توروخدا ادم استرس ميگيره

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

اوه یعنی انقدر؟ البته خب توی مناطق سنتی تر همه نشناخته میرن خواستگاری توی تهران و مناطق بالاش اصلا ...

نشناخته= دختر و پسر از قبل همو درست نمیشناسن

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛
والا خواستگاری ندارم  خوب چرا ردمیکنی ؟

شما اسمت واقعا رهاس یا مریم؟😀

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
ميگن بعد عقدو اينا خواستگار مياد زياد شنيدم اون موقع چرا مگه نميدونن عقدي

اره خیلی زیاد شدن شوهرمم کلی حسودی میکنه 

نه خاستگارام غزیبن شوهرم اقوام

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
نشناخته= دختر و پسر از قبل همو درست نمیشناسن

اره سنتي ها اينطورين

من خودم خواستگار سنتي دارم

خوب نيس اصلاااا

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

نگين توروخدا ادم استرس ميگيره

خوب استرس چی میگیری عزیزم من همبازی های بچگیم یکیشون طلاق گرفت چون شوهرش کتکش میزد دوسالم نبود عروسی کرده بودن اون یکیم یه سالهازدواج کرده اونم داره کتک میخوره خلاصه اینکه خوشحالم خونه بابامم با این اوضاع ادم ازدواج نکنه بهتره همشون بهم میگن خوشبحالت مجردی

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن