2789
عنوان

یه سوال بیایید

78 بازدید | 7 پست

اگر یه دختر به اقایی ابراز علاقه کنه و اون آقا اینو غول بزنه ببرتش قرار و .... مقصر کیه؟؟؟بنظرم پسره ازش سواستفاده کرده😏 دختره هم چشاش کور از بس عاشق بوده.

کامنتارو نشون دختر میدم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

یعنی تو اولین قرار ...؟!😐

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی تو اولین قرار ...؟!😐

اره😑

میگه بعدشم جوابم درست حسابی نمیداد سین نمیکرد اونم دیگه پیام نداده .میگه فامیل میبینمش گهگاهی😐

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

گول بزنه😐

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

دختره خیییییلیییی ساده بوده اگریکم فکرمیکردمیفهمیدکه پسره فقط میخواسته یه بارفقط ازش سوءاستفاده کنه وولش کنه ،چون کسی واقعاعاشق باشه عشقشونمیکشونه جای خلوت و...،قطعا راحت رفتن دختره ب مکان باعث شده فکرکنه ببخشیداین خانم باکسای دیگم میره ویارفته وپاک نیست ،بایدهمون لحظه که پسره پیشنهاددادبریم جای خلوت  دختربااخم وعصبانیت ازش دورمیشد،امکانش زیاده بازم چندوقت دیگه پسره گرمیش کنه وبیادسراغش ،چون فهمیده میتونه مفت ورایگان وبی دردسرازش سوءاستفاده کنه تاوقتی دختردلخواهش روپیداکنه وباهاش ازدواج کنه ،اینم تهدیدکنه که آبروشوتوفامیل میبره اگه مزاحمش بشه ،کلاب دوستت بگوبااون پسرخییییلی سردوبی تفاوت باشه چون هیچ علاقه ای ب دوستت نداره 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه