2777
2789
2790
2778
عنوان

ناراحتی

76 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خوبید من دیشب باشوهرم حسابی  دعوا کردم  کلی هم گریه کردم..بعد صبح رفت سرکار از سرکار هرچقدم  زنگ زد من جوابشو ندادم ..  الانم از سرکار اومد من تو اتاق خوابیدم  ..  اومد یه لحاف برداشت رفت پذیرایی شامم بهش ندادم .. من ازش ناراحتم این واسه من قیافه میگیره حرصم میگیره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کشش نده قهر خوب نیست....داری بهش یاد میدی قهر کردنو....شام درست کن سرسنگین باش‌ .بعد شام مشکلتونو بشینین حل کنین حرف بزنین نه قهرو دعوا

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
وقتی قلبمو شکسته چطوری باهاش خوب باشم

دعوا و بحث پیش میاد باید مدیریتش کنی که به بحران تبدیل نشه....آروم باش و باهاش حرف بزن گلایه کن ولی قهر و دعوا ممنوع

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
الان یعنی من برم  بگم خوبی

نه پاشو شام حاضر‌کن خانمه خونه ای .... پاشو گلم....یه چای دم کن برا خودت بریز بخور آروم بشی. برا همسرتم ببر بزار ولی پیشش نشین....خودش میاد جلو. آروم بهش بگو ناراحتیتو.... کنایه زدن ممنوع

جیغ زدن ممنوع

دعوا ممنوع 

فحش و توهین ممنوع

عزیزدلم شما عاقل و بالغین که زیر یه سقفین و زن و شوهر شدین قهر ماله بچه هاس....بهش یاد بده که ناراحتی و دلخوریا با حرف زدن برطرف میشه نه دعوا

نه پاشو شام حاضر‌کن خانمه خونه ای .... پاشو گلم....یه چای دم کن برا خودت بریز بخور آروم بشی. برا همس ...

والا الان رفتم گفت شام نمیخورم منم پاشدم اومدم تک اتاق  دیشب اومده تو خونه  میگه  سرکار نیرو میخوان من خواهرمو  پیشنهاد دادم حالا خوبه خواهرشم  کار داره گفتم منو میگفتی برگشته میگه من نمیتونم تورو بگم  نمیتونم وایستادم ببینم با مردهای غریبه حرف بزنی  .. به من اینقد بر خورد گفتم منو اینطوری شناختی تو که میدونی من عاشق کارم چه خوب کنارتو باشن میگه نه تو نمیشی خواهرمو گفتم .. گفتم ببین بحث غیرت نیست بحث بی اعتمادی تو به من  ..  اون گفت من گفتم .. اخرشم دعواس اساسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز