2777
2789
قربونت🥰  پسر خوب و کاری هم هست فکر ایندست براش تلاش میکنه تو یه محیط کاری هستید با هم؟

ن تو محیط درس هستیم درست حس کردی خیلی کار میکنه اولین نفری هستی ک باانرژی خوب ازش میگی و میگی پسر خوبیه 😍😍 برمیگرده؟؟؟ اشتی میکنیم؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۱ ماه دیگ با یه قیمت خوب

خدااکنه واقعا خسته شدم دیگه

ببخشید گلی اینم جواب میدی که کدوم قیمت می‌ره

1200

1300

1500

کی باردار میشم؟

کی ماشین میخریم و چی؟

الهی خیر ببینی

دعام کنید🙏
ن تو محیط درس هستیم درست حس کردی خیلی کار میکنه اولین نفری هستی ک باانرژی خوب ازش میگی و میگی پسر خو ...

اره گلم داره فکر میکنه و یکمی مشغول کار و بهم ریختس از خودت یه نشونی بده با هم اشتی میکنید مواظب باش تو این محیط فضول و پیگیر هست

خدااکنه واقعا خسته شدم دیگه ببخشید گلی اینم جواب میدی که کدوم قیمت می‌ره 1200 1300 1500 کی بارد ...

عزیزم حس میکنم تو کارات گره افتاده یکمی صدقه بده تا کارات رو روال بیفته بین ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ فروش میرع تا نهایتا تیر بارداری و ماشین هم بعد عید میخری 

ایشالا بهتریناش اتفاق بیفته برات 

عزیزم حس میکنم تو کارات گره افتاده یکمی صدقه بده تا کارات رو روال بیفته بین ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ فروش میرع ت ...

آره دقیقا 

صدقه هم زیاد میدم اما هیچی نمیشه تو همین فروش خونمون گره افتاده اصلا یک مشتری هم نمیاد با اینکه جاش خیلی خوبه

دعام کنید🙏
اره گلم داره فکر میکنه و یکمی مشغول کار و بهم ریختس از خودت یه نشونی بده با هم اشتی میکنید مواظب باش ...

تو اینستا چکم میکنه؟؟؟ اخه بیو هم تو اینستا هم تو تلگرام گذاشتم ک دوسش دارم. تا اخر عمرم پاشم اره دقیقا فضول زیاد داریم و حسوووود تو دانشگاه، پس باکسی نیست 😍؟ بنظرتون تا کی برمیگرده؟ زنگی پیامی دیداری چیزی خ اهدا شد؟ چن وقت دیگه دور یا نزدیک؟؟ 

تو اینستا چکم میکنه؟؟؟ اخه بیو هم تو اینستا هم تو تلگرام گذاشتم ک دوسش دارم. تا اخر عمرم پاشم اره دق ...

زود میاد سعی کن سیاست ب خرج بدی ب همکلاسیات چیزی نگی بنظرم یکی یه موشی دوونده میاد سریع از بقیه مخفی کنید رابطتونو

زود میاد سعی کن سیاست ب خرج بدی ب همکلاسیات چیزی نگی بنظرم یکی یه موشی دوونده میاد سریع از بقیه مخفی ...

اره موش دوووندع بدم دونده یک ادم پست ک قبلا رفیق صمیمیم بوده و بعد جدا شدنم از کسی ک دوسش دارم با هاس گرم گرفت و شروع کرد کخ ریختن و اخرین ضریشم وقتی زد ک گفت اگر مراقب نبودم دوس پسرت بهم نخ میداد و رل میزدیم حس میکنین واقعا گپ زدن ؟؟؟ و نخ داده؟؟؟ ن من دیگه با هیچ کس تو دانشگاه ارتباط ندارم فقط ب خاطر اون اون دانشگاه موندم وگرنه میرفتم 

زیاد چکت میکنه 

جدی!!!!؟ تو تل و اینستا همه پستام عکسام همه چیم با کپشن و بیوواسه اونه همه چیم  همه جا نوشتم قمار میکنم سر زندگیم و ایندم حتی اگه نیای تا اخر عمر پات میمونم 

اره موش دوووندع بدم دونده یک ادم پست ک قبلا رفیق صمیمیم بوده و بعد جدا شدنم از کسی ک دوسش دارم با ها ...

این دختر از نظر ظاهری سبزه و لاغر و موی مشکی بتو خیلی حسادت میکنه و میخواد جای تو باشه دروغ میگه به شدت درو و دروغگوعه پسره پسر بی حاشیه و با وقاریع گول نخور دختره الکی میخاد شایعه پراکنی کنه 

جدی!!!!؟ تو تل و اینستا همه پستام عکسام همه چیم با کپشن و بیوواسه اونه همه چیم  همه جا نوشتم قم ...

حواسش ب توعه و از سر غیرت زیاد باهم قهر کردید ینی پسره روت غیرتی شدع ناراحته از دستت