2777
2789
من معمولا خوب حدس میزنم حس ششم نیستم

@yalda-1400عزیزم برای منم حدس بزن 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان رویای صادقه میبینی ؟ و خوابای اخطاری و نشانه دار فهمیدم ولی ن والله سیاست ک ندارم ولی دیگران می ...

عزیزم برای منم حدس بزن چه موقع ازدواج میکنم و شغلش چی هست ...

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
چیو عزیزم سوالتو بپرس

چه موقع ازدواج میکنم و شغلش چی هست و کجا باهاش آشنا میشم ...

اهان رویای صادقه میبینی ؟ و خوابای اخطاری و نشانه دار فهمیدم ولی ن والله سیاست ک ندارم ولی دیگران می ...

من حس ششم نیستم اما اون چیزی که از تو ذهنم رد میشه اینه که اون دوست نداره با اگرم داشته باسه خیلی کمه .... و احساس میکنم یه غریبه پیگیرته

چه موقع ازدواج میکنم و شغلش چی هست و کجا باهاش آشنا میشم ...

شاید 1 یا دوسال دیگه ولی امسال نیست شغلش و دقیق نمیدونم ولی وضعیت مالیش متوسطه از طریقه خانواده معرفیشید شاید

یه دنیا ممنونت میشم عزیزم ممنونم ازت منم برات دعا میکنم

کاری نیست عزیز دل خواهش میکنم مامان مهربون دخترت انشالله خووووبه خوب بشه،خیلی دختر کوچولوت ب دلم افتاد حسش نیت میکنم کرونا بره واسش دخیل ببندم با نخ سبزی ک از حرم امام حسین و مکه اومده شماهم ب عنوان مادر از ته دلت دعا کن برگرده و دوسم داشته و باشه و اشتی کنیم 

گفتم اسم کسی تو این تاپیک زهراست

عزیزم برام حدس بزن توی رشته ای که درس میخونم کار گیرم میا د و ا ن شا ء الله موفق میشم