بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره گلم داره فکر میکنه و یکمی مشغول کار و بهم ریختس از خودت یه نشونی بده با هم اشتی میکنید مواظب باش ...
تو اینستا چکم میکنه؟؟؟ اخه بیو هم تو اینستا هم تو تلگرام گذاشتم ک دوسش دارم. تا اخر عمرم پاشم اره دقیقا فضول زیاد داریم و حسوووود تو دانشگاه، پس باکسی نیست 😍؟ بنظرتون تا کی برمیگرده؟ زنگی پیامی دیداری چیزی خ اهدا شد؟ چن وقت دیگه دور یا نزدیک؟؟
زود میاد سعی کن سیاست ب خرج بدی ب همکلاسیات چیزی نگی بنظرم یکی یه موشی دوونده میاد سریع از بقیه مخفی ...
اره موش دوووندع بدم دونده یک ادم پست ک قبلا رفیق صمیمیم بوده و بعد جدا شدنم از کسی ک دوسش دارم با هاس گرم گرفت و شروع کرد کخ ریختن و اخرین ضریشم وقتی زد ک گفت اگر مراقب نبودم دوس پسرت بهم نخ میداد و رل میزدیم حس میکنین واقعا گپ زدن ؟؟؟ و نخ داده؟؟؟ ن من دیگه با هیچ کس تو دانشگاه ارتباط ندارم فقط ب خاطر اون اون دانشگاه موندم وگرنه میرفتم
جدی!!!!؟ تو تل و اینستا همه پستام عکسام همه چیم با کپشن و بیوواسه اونه همه چیم همه جا نوشتم قمار میکنم سر زندگیم و ایندم حتی اگه نیای تا اخر عمر پات میمونم
اره موش دوووندع بدم دونده یک ادم پست ک قبلا رفیق صمیمیم بوده و بعد جدا شدنم از کسی ک دوسش دارم با ها ...
این دختر از نظر ظاهری سبزه و لاغر و موی مشکی بتو خیلی حسادت میکنه و میخواد جای تو باشه دروغ میگه به شدت درو و دروغگوعه پسره پسر بی حاشیه و با وقاریع گول نخور دختره الکی میخاد شایعه پراکنی کنه