2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی فعلا آرزویی ندارم 

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔

خدایا میدونم آدم بدیم میدونم خیلی کله شقم اما کمک کن کنکور قبول شم به خواسته قلبیم هم برسم جبران میکنم دمت گرم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

اول اینکه خوب بشیم  با عمر طولانی و باعزت

هر سه نفرمون کرونا گرفتیم

ماشین بخریم 

لاغر بشم اصولی 

خونه بخریم دوتا😥😥😥

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خدایا میدونم آدم بدیم میدونم خیلی کله شقم اما کمک کن کنکور قبول شم به خواسته قلبیم هم برسم جبران میک ...

انشالله رتبه خوب و یونی خوب 

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم. 
ایشالا میشی😍😁😁خوب بخون

🥰🥺

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر